Szílveszterkor vidékre utazunk a párommal és a csivava kutyám is visszük magunkkal! Kocsiban hogy utazhat? Ha bemegyünk étterembe teljesen zárható kutyatáskába bevihetem? mire figyeljek hogy ne ijedjen meg szilveszterkor?
Szia!
Utazás előtt semmiképpen ne egyen, csak igyon!
Út közben többször álljatok meg, adj neki inni és egy kicsit hagyd levegőzni.
Fontos hogy ne nagyon legyen bezárva. A kocsiban szerintem el lenne egy dobozban vagy olyasmiben amiből kiláthat, mert az biztonságot ad neki.
Ha van még időd vehetsz neki D.A.P. nevű sprayt, amit nyugtató. Azzal kell befújni az ülést vagy a helyét (de nem a kutyát!) Ez kb. 6000 forint, de nagyon jó.
Ja és a halk zene általában megnyugtatja a kutyákat. :)
Jó utat!
rendben!
és mit viggyek neki ami elengedhetetlen?
Szerintem is étterem függő. De a legtöbb helyre beengedik, táskában. kérdezd meg.
Amit vinni kell az az oltási könyv!, vizes és kajás tálja, a kedvenc takarója, nyakörv, póráz, és mondjuk nem árt nedves törlőkendő ha baleset történne út közben.
Szia.
Elég a popsitörlő erre az alkalomra.Vidd magaddal a porázt nyakörvet vagy hámot és a szükséges dolgokat. Szerintem rakjál majd a táskába egy plüss figurát hogyazzal játszon ut közben.
Anyukámék 75kmre laknak tőlünk,havonta megyünk egy hétvégére.mi két kutyóval megyünk,az ölemben ülnek,vagy néznek kifelé.én a fekhelyet,pár játékot,etető,itatótál,kaja,télen egy pulcsit szoktam vinni.ja meg hám,póráz.
az hogy beengedik e az étteremfüggő,mert ugye ha azt egy "köjálos" meglátja,akkor nem kis büntit kapnak.
ami még fontos szerintem,hogy ha pedárdázás meg ilyenek lesznek,akkor ne hagyd magára egy idegen helyen.
meg esetleg vigyél egy törölközőt az útra,hátha hányni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!