Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szílveszterkor vidékre utazunk...

Szílveszterkor vidékre utazunk a párommal és a csivava kutyám is visszük magunkkal! Kocsiban hogy utazhat? Ha bemegyünk étterembe teljesen zárható kutyatáskába bevihetem? mire figyeljek hogy ne ijedjen meg szilveszterkor?

Figyelt kérdés
csivava kan 16hónapos! egyszer utazott kocsiba 6hetes korába akkor jól viselte! van kutyatáskája amiek az oldalán jukak vannak kap levegőt azzal szoktam vinni ha oolyan helyre megyünk ahova kézben nem engedik be! szeret benne lenni! az lene a kérdés hogy hol utazzpon a kutya és hogy mikor adhatok neki enni és mikor nem? előreláthatólag délelött utazunk! mire figyeljek hogy ne ijedjen meg? étterembe vagy ha valahova beakarunk menni akkor a táskába beengedik! sehol nem lóg ki belőlle
2008. dec. 19. 14:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
19%
De azért vigyázz! Nehogy megtámadja 1 macska!
2008. dec. 19. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:
90%

18:08as vagyok.

miért nem tudtok a kérdésre válaszolni?nem tudom miért kell bunkózni.mindenkinek más tetszik.nekem yorkim van,mert az tetszik.ennyi.és nincs is akkora udvarom,hogy mondjuk lehetőségem legyen tartani egy nagyrestű kutyát.én meg nem vagyok az aki kiköti egy egyméteres láncra,és kész.nem tudom miért kellett engem is lepontozni,mert én a KÉRDÉSRE válaszoltam!!!

2008. dec. 20. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!