Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik a kutyám...

Miért nem eszik a kutyám rendesen?

Figyelt kérdés
8 hetes pitbull szuka kiskutya, aranyos, kedves és nagyon játékos de NEM ESZIK. 1-2 szer evett főtt húst, de amugy semmi.néha egy két nyeletet talán...Egészséges kutyának tűnik, az állatorvos azt mondta, hogy vegyünk neki először valami extra tápot de az se használ.(előbb-utóbb maradékra szeretném szoktatni)

2012. okt. 13. 10:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A tenyésztő mit mond? Az állatorvos megvizsgálta rendesen, vagy csak a hasára ütött, és mondott valamit? Miért akarod maradékra szoktatni?
2012. okt. 13. 11:03
 2/16 anonim ***** válasza:
Inkább a tápot kellene meghagyni, és a maradékot mellőzni, ha szép és egészséges kutyát akarsz. Főleg a pitbulloknak fontos a normális táp, és főleg csak táp. Acana, Orijen, és ez a kategória! Ettől lesz tényleg olyan mozgás mellett, ahogy ki kell néznie!
2012. okt. 13. 11:23
 3/16 *Mangó* válasza:

Ha nincs egészségi oka,hogy miért nem eszik, akkor ne aggódj enni fog rendesen ha éhes lesz.

Csak maradékot szerintem se kapjon az más ha táp helyett házikosztot akarsz neki adni, de ebben az esetben főzz neki külön húst,zöldésgeket és nézz utána miből mennyi szükséges neki.

2012. okt. 13. 12:32
 4/16 A kérdező kommentje:
Ez a kiskutya maradékot evett egész eddíg és gyönyörű (a táp meg néha olyan mű kaja, hülyeség) a házikoszt a legjobb neki, de nem tom rászoktatni...éhes, de nagyon válogatós és amit meg eszik ki hányja...Ja és a tenyésztőnél mindent megevett...:(
2012. okt. 13. 15:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Ja és a tápot se szereti, megpróbáltam de nem....
2012. okt. 13. 15:11
 6/16 anonim ***** válasza:
Tenyésztő nem etet maradékkal, állatorvos meg nem diagnosztizál vizsgálat nélkül. Jó lenne, ha elkezdenél végre szakemberekkel beszélni, nem csak olyanokkal, akik pénzt csinálnak állatokból.
2012. okt. 13. 15:49
 7/16 A kérdező kommentje:

De ezt a kutyát egyik barátunktól kaptuk Ingyen (és nem a pénz miatt) Akinek a németvizslájának elpusztultak a kiskutyái, és az ő barátja adott neki 2 pitbullt h. hadd szoptasson az anyakutya.Rendes tenyésztőtől van, de nevelő anya neveli és a vizslás egy vadász, aki remekül ést a kutyákhoz és szereti őket!!

Ja és már szerencsére eszik a kutyus :)

2012. okt. 13. 20:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Rendes tenyésztőtől ingyen? Jó vicc.
2012. okt. 13. 20:34
 9/16 A kérdező kommentje:
"akumi" nem, nem jól gondolod, a tenyésztő azért adta a viszlásnak, h a vizsla nevelhesse fel, de a testvését kéri vissza, az én kutyámat azért kaptam meg, mert az a tenyésztő odaadta a vizslásnak hálából, h a vizsla felnevelte őket, de a másikat a vizslásnak vissza kell adnia. Csak azért kaptam meg a kutyust ingyen, mert jó barátunk a vizslás, és nem eladta hanem nekem ajándékozta mert tudta hogy pitbull-t szeretnék ÉRTED???
2012. okt. 13. 20:43
 10/16 A kérdező kommentje:
csak azért írtam még tenyésztőt, mert nem akartam leírni ezt a bonyolult sztorit...de le kellett....
2012. okt. 13. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!