Ha egy kutya az ember lábára lép vagy ül az dominancia?
Figyelt kérdés
Csak érdekelnek a vélemények.2012. okt. 11. 20:12
21/24 A kérdező kommentje:
Akkor meg semmi gond:)
2012. okt. 12. 10:38
22/24 anonim válasza:
Jah az evést meg egyszerű megoldani hogy ne ugráljon nekem a kicsi most sajátította el. 3hónaposan.. ugyanis amíg ugrál nem kap enni. ez egy idősebb kutyánál több idő mondjuk mert rossz berögződés.. De gondolom ezt tudod :) mert úgy látom hogy azért értesz némileg a kutyákhoz.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet. Annyi, hogy ha nyitom a spejzajtót, nekiáll ugrálni párat, persze nem kap kaját, míg le nem nyugszik, de nagyon fel tudja magát spannolni a kis hülye:D
2012. okt. 12. 11:21
24/24 anonim válasza:
Nekem a pincsimel volt hasonló. Szegénykém nehezen tanul. Nagyon nem akart rájönni hogy mi a baj ezért azt csináltam hogy ha 5perc után nem hagyta abba az ugrálást nem kapott enni aznap. 4napig nem evett.. Azóta úgy ül mint a kis angyal etetés előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!