nagyon édesek. nekem van 2. természetre nálam a kislány sokkal nyugodtabb,mint a kisfiu. rosszcsontok,de még kicsik. bánni kell velük tudni,és akkor ők is engedelmesek. a szobatisztasággal most küszködünk mi is. nem egyszerű,de erre rengeteg módszer van. én felváltva adok nekik szárazat és konzervet. néha főtt husi falatkákat. semmi bajuk,erősek,vidámak.
2009. aug. 6. 17:11
4/5 anonim válasza:
Minden igaz amit az előttem lévő leírt.+még az h nagyon nagyon okosak. nekem a 10 hónapos yorkim nagyon okos.
nagyon sok parancsot ismer sőt ha már csak ránézek is érti h mit szeretnék.
NAgyooon okosak!!! én is meglepődtem :)
2010. febr. 11. 12:13
5/5 anonim válasza:
Természetesen nevelhetők, és okosak. Viszont rafkósak, mindig próbára teszik a gazdit, de a következetes nevelés meghozza az eredményt. Nem kell bedőlni a édes pofijuknak.
"Mit eszik?" - jó minőségű tápot. Olykor főtt csirkehúst, rizst, zöldségeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.