Honnan tudhatom, hogy a kutyám ivartalanítva van?
Figyelt kérdés
Menhelyről hoztunk el kutyát, és azt mondták hogy már régebben ivartalanították. De semmi papírt (orvosit), vagy bármit nem kaptunk róla, és sok minden mellett persze ennek a költségét is elkérték. Lány kutyáról van szó. Semmi régen beforradó sebet akármit nem találtam rajta.2012. okt. 11. 13:43
11/13 A kérdező kommentje:
2 napja hoztuk el a menhelyről. Remélem akkor tényleg az van, hogy már szinte teljesen eltűnt a heg.
2012. okt. 11. 19:32
12/13 diagnostic válasza:
2 ivartalan szukánk van.Az egyiket menhelyről hoztuk 3éve,mondták,hogy ivartalan, de papírt nem adtak róla.Viszont látható volt a dolog,erőteljesen látni lehetett a heget. Ma már nem látni.
A másik szuka a tavasszal lett ivartalanítva, és már most nem látni egyáltalán.
Szóval nem hiszem,hogy hazudtak,de pár hónapon belül kiderül,ha nem akarsz erre költeni(ultrahang)
13/13 A kérdező kommentje:
Elvihetem ultrahangra (a biztonság kedvéért), csak nem akartam ilyennel beállítani egy állatorvoshoz mert nem tudtam hogy hogyan reagálna ilyesmihez. /nem tudom hogy ivartalanítva van-e a kutyám vagy sem/
2012. okt. 11. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!