Honnan tudhatom, hogy a kutyám ivartalanítva van?
Pedig kellett volna valamilyen papírt kapnod arról, hogy a kutyus ivartalanítva van.Biztos nem látszik semmi seb?
Elkérték a pénzt?!Pfff...Jó vastag bőr van a pofájukon.Emiatt kell óvatosan bánni némelyik menhellyel. o.O
Oltási könyvébe sincs pecsételve?
Ultrahanggal megnézetheted, ott kiderül!
tyűha... elárulod, hogy honnan hoztátok?
én szukám is ivartalanított, mivel mi csináltattuk a műtétet, abszolút aláírom, hogy nem marad nyoma. ő hosszabb szőrű, még az is takarja.
mivel egy-egy rövidebb szakaszon gond volt a varratokkal, így az minimálisan hegesedett - ott kivehető a sebhely, de csak ha tudom, mit keresek. a maradék 15-20 centin egyáltalán nem.
ha meg tudják mondani, hol végezték a műtétet, ott is utána lehet keresni.
Szerintem, ha nincs benne az oltási könyvébe, akkor csak röntgennel lehet megállapítani vagy hasi ultrahanggal.
Az én szuka kutyámat 2 éve műtőtték, rövid szőrű és mostanra szinte teljesen eltűnt a műtét nyoma. Meg akartam mutatni egy ismerősnek, hogy mekkora vágás volt, rajta, de már szinte nem is látszik.
Úgyhogy lehet, hogy a te kutyádnál is eltűnt a heg.
Szerintem a menhelynek nem érdeke azt mondani, hogy ivartalanítva van, anélkül valóban lenne.
Ja igazolást nem kaptam róla én sem. A kérésemre, a doktornő, aki műtötte bepecsételte az oltási könyvébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!