Hogyan beszéljem le a húgomat arról, hogy mopsza legyen?
Ha a húgodnak saját lakása + jövedelme van, akkor gyakorlatilag semmi közötök hozzá, akár krokodilt is tarthat (ha megfelelőek a körülmények :))
Ha nincs, és mindannyian ellene vagytok, nem vesztek neki, illetve valamiféle kompromisszumot köttök, hogy milyen kutya felelne meg.
Ha a húgod kiskorú, akkor úgyis a szülők döntenek végül is a fajtát illetően.
De hogy lehet egy kutyára azt mondani, hogy undorító??? (oké, egy csúszómászó féreg lehet az :D)
Lehet azt mondani, hogy a családnak nem tetszik a fajta egyáltalán, hogy lehetne más fajtára rábeszélni a húgodat...de így...
Pl. én rengeteg fajtával vagyok úgy, hogy ismerősök kutyáit megdögönyözöm, aranyos, cuki-muki, de nekem SOHA nem kellene ...ilyen pl a mopsz is
Köszönöm a válaszokat!
Sok jó ötlet is volt, és sok khm...
csak siettem, azért írtam, hogy undorító.
Egyszerűen túl sok velük a munka, minden etetés után megmosni a szájuk redőit... hörög, olyan hangosan horkol, hogy nem lehet tőle aludni és büdös.
igazából valószínűleg nem lesz, de nem akarom, hogy úgy lássa, hogy jaj, de gonoszak vagyunk, nem hagyjuk, hogy mopsza legyen, hanem hogy lássa be: túl nagy a felelősség egy kutya, főleg egy mopsz. Ráadásul még van egy cicája, úgyhogy a kettő együtt végképp...
Kedves 16. válaszoló!(és még van néhány...)
Vagy nem olvastad el a kommentemet, vagy nem fogtad fel a kérdés lényegét!
Miért kell nekiesni valakinek akinek nem tetszik a mopsz???
én szeretem a kutyákat, de ha nem lehetne csak mopszot tartanom, akkor inkább nem lenne kutyám sem. van akinek ez tetszik, van aki nem szereti, igy nem hajlandó vele együtt élni. Szerintem ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!