Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan beszéljem le a húgomat...

Hogyan beszéljem le a húgomat arról, hogy mopsza legyen?

Figyelt kérdés
Szerintem undorítóak. Az egész család ellene van. De makacs!

2012. okt. 10. 22:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

Ha a húgodnak saját lakása + jövedelme van, akkor gyakorlatilag semmi közötök hozzá, akár krokodilt is tarthat (ha megfelelőek a körülmények :))

Ha nincs, és mindannyian ellene vagytok, nem vesztek neki, illetve valamiféle kompromisszumot köttök, hogy milyen kutya felelne meg.

2012. okt. 11. 09:23
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Gondolom te se lehetsz túl idős nem hogy a húgod.. Az a baj ilyenkor hogy a húgod valószínű foglalkozik vele fél évig utána a szülőknek kell majd.. Ne a mopszról hanem a kutya tartásról beszéljétek le. Majd ha elég idős lesz és eltudja tartani akkor majd lehet neki addig nem. Egy kutya mondjuk egy normális de nem tul drága 70-80ezer forint. Az első pár hónap havi 15-20. És utána is havi 10.000 Meséld ezt el neki.. Hogy ha ezek meg vannak és letuudja vinni sétálni napi 1-2szer ha panelba laktok 3-4szer akkor tartson kutyát.. Fel lehet még hozni kakiszedést a lakásba wcpapíral.. Azt ki fogja csinálni stb... Egy kisgyereket ha nem fanatikus ezekkel le lehet beszélni...
2012. okt. 11. 09:47
 13/24 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Ha a húgod kiskorú, akkor úgyis a szülők döntenek végül is a fajtát illetően.

De hogy lehet egy kutyára azt mondani, hogy undorító??? (oké, egy csúszómászó féreg lehet az :D)

Lehet azt mondani, hogy a családnak nem tetszik a fajta egyáltalán, hogy lehetne más fajtára rábeszélni a húgodat...de így...

Pl. én rengeteg fajtával vagyok úgy, hogy ismerősök kutyáit megdögönyözöm, aranyos, cuki-muki, de nekem SOHA nem kellene ...ilyen pl a mopsz is

2012. okt. 11. 13:45
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sok jó ötlet is volt, és sok khm...

csak siettem, azért írtam, hogy undorító.

Egyszerűen túl sok velük a munka, minden etetés után megmosni a szájuk redőit... hörög, olyan hangosan horkol, hogy nem lehet tőle aludni és büdös.

igazából valószínűleg nem lesz, de nem akarom, hogy úgy lássa, hogy jaj, de gonoszak vagyunk, nem hagyjuk, hogy mopsza legyen, hanem hogy lássa be: túl nagy a felelősség egy kutya, főleg egy mopsz. Ráadásul még van egy cicája, úgyhogy a kettő együtt végképp...

2012. okt. 11. 14:49
 15/24 A kérdező kommentje:
Ja, és ha valaki olyan válaszokat akar írni, mint a 4. kérem inkább mellőzze!!
2012. okt. 11. 14:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Buta vagy. Semmi baj a mopszal, a világ legaranyosabb,legalkalmazkodóbb kutyája. TE viszont soha ne tarts állatot, egyik sem érdemel ilyen gazdát.
2012. okt. 16. 10:04
 17/24 A kérdező kommentje:

Kedves 16. válaszoló!(és még van néhány...)

Vagy nem olvastad el a kommentemet, vagy nem fogtad fel a kérdés lényegét!

2012. okt. 17. 21:35
 18/24 anonim ***** válasza:
De, elolvastam, megértettem és a véleményemet továbbra is fenntartom. Ennyi. 16-os válaszoló
2012. okt. 18. 13:24
 19/24 anonim ***** válasza:

Miért kell nekiesni valakinek akinek nem tetszik a mopsz???

én szeretem a kutyákat, de ha nem lehetne csak mopszot tartanom, akkor inkább nem lenne kutyám sem. van akinek ez tetszik, van aki nem szereti, igy nem hajlandó vele együtt élni. Szerintem ez teljesen normális.

2012. okt. 18. 13:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Azzal semmi gond, ha nem tetszik neki a mopsz, nem vagyunk egyformák. De az, hogy undorítónak, meg büdösnek nevezi, anélkül, hogy ismerné rendesen a fajtát, már nem elfogadható. Az meg csak utólagos mosakodás, hogy csak azért írta, hogy undorító, mert sietett. Ugyan hagyjuk már. Én, ha sietek is tudom mit írok le.
2012. okt. 18. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!