Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem ra a már 1,5...

Hogyan vegyem ra a már 1,5 h´énapos sztaffymat, hogy ne engedje el a játékot, gumit, pl, csungjon rajta? Mint ahogyan a sztaffok szokták? Hogy kell ezt neki megtanítani?

Figyelt kérdés
2012. okt. 10. 21:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nincs benne minden staffordban ez az ösztön, enyém pl nem csinálja, utál lógni, inkább labdázik meg frizbizik.
2012. okt. 11. 12:36
 12/17 Fannybaba8 ***** válasza:
0%
Másfél hónapos kutya?? -.- Normális vagy ennyi idős kutyának még az anyja mellett a helye.Még enni alig tud egyedül.Hogy várhatod el tőle hogy meg fogja/csüngjön a játékon? A fogai sem elég erősek.Attól hogy Staffi semmivel nem különb más kutyáknál.Ezek a kutyák is csak kutyák nem birkózók.Attól hogy a fajtája harci kutya kategóriában van attól ne várd el hogy az ennyi idős kutya ezt meg tudja tenni..-.- Még várj vagy 5-7 hónapot vagy többet hogy erősek legyenek a fogai!! Ha ezt nem tudod minek van kutyád??
2012. okt. 11. 17:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: olvass vissza, nem másfél hónapos, hanem másfél éves a kutya... -.-'

Előbb olvass, azután ordítsd le más arcát...

2012. okt. 11. 17:37
 14/17 Fannybaba8 ***** válasza:
Chh..csit van.! Utána elolvastam bocs hogy tévedtem de ez emberi dolog szerintem...
2012. okt. 11. 19:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Csitt van. :D Hehe...! xD Humoros vagy, babám, csak épp olvasni kellene tudni.

Az viszont nem emberi, ahogy leordítottad a kérdező haját...Lásd be a hibáidat, de pofátlannak nem kell lenni másokkal. :P

2012. okt. 11. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:

amúgy szerintem weight pulling-ot kezd el vele ha valami menő kutyát szeretnél, ha nem terheled agyon akkor nem mennek szét az ízületei sem :) pl nem kell rákötni hetente az 1-2 ezer kilókat :)

pár vidi 1-2 amcsi versenyről :)

http://www.youtube.com/watch?v=PGCzwc393WI

http://www.youtube.com/watch?v=-GzfJxL_cmo

http://www.youtube.com/watch?v=arCOVKxGy9E&feature=related

némelyik kutya tonnákat húz el :) az utolsó vidiben kemény kutyák vannak :) több videójukat is láttam és tényleg igazán nagy terheket tudnak elhúzni.

csak tudni kell, hogy ehhez egy speciális étrend kell :) és persze fokozatos terhelés figyelve hogy ne terheld túl a kutyád, nem minden nap húznak ezek a kutyák se több mint 2 tonnát :)

2012. okt. 12. 01:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszi a válaszokat, én gumit szoktam vele húzatni, kettot egybetéve........bírja, csak már mikor hazafelétartsunk, akkor lusta.....de jó, futni imád, bír is nagyon sokat, uszni nemanyira szeret, csak apportér bemegy kijon.....Láttam olyan kutyát is, aki bemegy magától, és egymaga úszkáll jobbra ballra.....Az ari....Focizni az enyém is szeret, csak minden labdát kiharap, ezért lehetetlen vele....hehe. Van kislabdája, amit nemtud átharapni, az nemnagyon kell neki....Futópadra gondoltam, hogy csinálok, vagy veszek neki, hogy szaladjon tobbet, mert nincs nálunk olyan lehetoség, hogy hosszú távra kivigyem, mert sok autó is van, foutak.....De nagyon koszike mindenkinek, már tegnap kipróbáltam vele a forgást, hogy tartottam egy pluss macit a kezembe, ráharapott, és egy félkort tudtam vele csinálni úgy hogy nemérte a lába a talajt, nagyon orultem neki......Kitudja, lehet még késobb elojon....meglássuk.
2012. okt. 12. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!