Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kiskutyámmal?...

Mit csináljak a kiskutyámmal? Csak tejet akar inni. Lent bővebben.

Figyelt kérdés
Szóval most lesz 8 hetes a kiskutyám, el kellett hoznom 7 hetesen az előző gazdái miatt, azt mondták eszik. Mindent csak megszaglászik, beleharap, de kiköpi, viszont a tejet imádja, állandóan tejet inna. Nem beteg, teljesen egészséges, vidám, játszik és tejből tényleg annyit megeszik, mintha normálisan enne. Múltkor belekóstolt a májas kenyérbe, de abból is csak 2 falatot evett meg, többet nem kért. Okozhat ez gondot? Most lesz 8 hetes 4 nap múlva. A tejtől semmi baja, nincs hasmenése se semmi,szóval tényleg nem beteg, makk egészséges. Mit tehetnék, hogy egyen rendesen? Vagy én várok tőle sokat és elég az az egy két falat kiskutyatáp vagy bármi amit mellé néha megrágcsál?
2009. aug. 6. 00:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia.Nállam is volt egy ilyen próbléma(evett a kiskutya csak mindenhez kellett tejet kevernem:D)Csinálj a kiskutyádnak tejberizst(ne szivja fel annyira a tejet a rizs,vagy önts hozzá még egy kis tejet)Ezt az enyim megette.Idövel apróra vágva adtam neki csirke húst összekeverve a tejberizzsel(imádta)utánna raktam neki bele szépen lassan zöldséget(ezt nem szerette de megette,ja és közbe csökkentettem a tejberizs adagját)Ő ilyenkor napi 4x kapott kaját és ezt csak napi 3x adtam neki,mert közbe szokattam a tápra(Acana) mert nem tudnák neki mindig fözni amikor dolgozom.És vicces volt az is mert tejbe kelett áztatnom(csak az első 3 alkalommal hál'istennek:D,utánna megette simán áztatva és végűl simán áztatás nélkül,nagyon örültem neki)És a legvégén a tejberizst nem raktam a tányérjába csak sima rizs,hús,zöldség és nem nagyon értette miért nincs tej neki benne és nem ette meg és elvettem elölle és következő etetésnél odadtam neki és megette és utánna kapott csak egy kis tejet(Ő ivott vizet is,nem tudom a tiéd hajlandó-e vizet inni)Ez nekem beletelt 2-3 hónapba de ma már nem válogat és mindent megeszik:DÉs ő beagle.
2009. aug. 6. 09:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincs rendjén, hogy a kiskutya csak teje él, nem szabad hagyni, hogy válogasson, mert akkor felnőtt korában sem fog megenni semmit. Vond meg tőle a tejet, kapjon csak prémium kutyatápot napi négy-ötször, ha nem hajlandó megenni vedd el tőle és add oda a következő etetésnél. Biztos van annyi esze, hogy meg fogja enni. Gondolom ugyan az "tenyésztő" mondta neked, hogy nem lesz baja a tejtől, mint hogy morzsi táppal és kutyaszalámival etesd...
2009. aug. 6. 10:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A tenyésztő tényleg tenyésztő, nem szaporító, kiváló kutyái vannak. A problémám azóta megoldódott, most reggel meglátta, hogy a cica eszik, és ő is elkezdett. Nem tudom, hogy a cica vette rá, vagy csak befejezte a válogatást. A morzsi és a szalámi mondom nem pénz miatt volt, minden féle fajta minőségű eledelt vettem, de egyszerűen nem ízlett neki. Bíztam benne, hogy akkor hátha ez a morzsi majd bejön, de ez sem ízlett, tehát tényleg nem a pénz volt az ok, a szalámi sem kellett. Most reggel is ivott egy két slukk tejet, de már inkább a kutyaeledelt ette, prémium eledelt kapott. Eddig is kínáltam vele, akkor nem kérte, most kérte, szóval talán lehet, hogy csak válogatott, de mostmár hálistennek minden rendben, időközben az állatorvost is felhívtam, azt mondta előfordul ilyesmi a kiskutyáknál ne aggódjak, ha most ette a kutyuseledelt, akkor mostmár enni fogja, csak válogatott :)
2009. aug. 6. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!