Ma 63. napja vemhes a kutyám. Mit tegyek? Mikor fognak jönni a kölykök?
Figyelt kérdés
Ma van hogy 63. napja vemhes a kutyám, hajnal 5órakkor nagyon furcsa volt, mintha fialni készülne, nyugtalan volt, tisztogatta magát, a hasából furcsa hangok jöttek ki, én azthittem hogy kb 1-2 óra és fialni fog. Most pedig teljesen nyugodt, semmi furcsa viselkedés, ugyanúgy ugrál, eszik, örül. Mit tegyek? Mikor fognak jönni a kölykök?2012. okt. 10. 14:33
11/17 A kérdező kommentje:
rendben köszi a tanácsot, még annyit szeretnék hogy az anyának nem lesz baja tőle? Hogy ilyen sokan vannak?
2012. okt. 13. 18:06
12/17 anonim válasza:
Bocs, igazad van.Nem kellet volna így lehurrogni.Tényleg jó nagy alom lett.És ha megkérdezhetem milyen fajta a kutyád?
13/17 anonim válasza:
Ha mindent meg adsz neki,és leválasztás után is oda figyelsz rá nagyon,akkor össze szedi magát! Nem lesz gond vele!
14/17 anonim válasza:
Van kutyáknak való tejpor. Azzal etess kiegészítésként. Az anyát figyeld, mert előfordulhat kálcium hiány a sok kicsi miatt. Én a helyedben azért egy jó orvost kihívnék egy ellenőrző vizsgálatra.Az anya kapjon megfelelő mennyiségű, minőségű ételt, és folyadékot.
16/17 A kérdező kommentje:
Amerikai Staffordshire terrier :D megvan minden, rendben vannak a kiskutyák. már az egyiknek kivan nyílva a szeme, csak most akadt egy kis probléma, felteszem egy másik kérdésbe.
2012. okt. 22. 17:23
17/17 A kérdező kommentje:
2012. okt. 22. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!