Vemhes a kutyám? Többi lent.
Előző vagyok.
Hé első, ikrek vagyunk :D
Miért monjdátok h álvemhes, ha össze voltak ragadva?
Simán lehet vemhes. Ismerősöm észre se vette a nagybundájú szukáján, h vemhes, csak akkor jött rá, mikor elleni kezdett a kutya.
Első vagyok, nekem még soha nem ellett egy kutyám sem, ezért gondoltam, hogy álvemhes.
Nem tudom mekkora testű a szuka, de ahol egy németjuhász az apa, ott csak látszik, ha vemhesült, még ha egy kölyök is van csak benne... De akkor vidd el ultrahangra, az a tuti.
Mondjuk nem értem, ha láttad őket összeragadni, akkor miért csak most merült fel benned a kérdés, hogy vemhesült e? Illet volna már korábban megnézetni dokival...
Szia!
A kutyák vemhességi ideje 9 hét,/63 nap, + - 3 nap/ és a kicsik általában az utolsó 10-12 napban nőnek látványosan, így szerintem, ha 1-2 baba van csak, simán lehet, hogy nem látszik a pocakján látványos hízás. A magzatmozgást viszont érezned kell már, próbáld óvatosan tapogatni, mikor fekszik a kutya a hátán. Amennyiben jövő héten már látod, hogy vackol, kapar, nyugtalan, nem eszik, nyalogatja magát, akkor készíts neki elletőhelyet.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!