Adry16 kérdése:
Eddig az előző gazdiánál a kutyum a rolyal canint kapta ha elhozom adhatok neki egyből happy dogot vagy eukanubát?
Figyelt kérdés
Kiskutya2012. okt. 10. 10:22
11/13 A kérdező kommentje:
köszi, 7-8hetes dobermannról van szó és neki igazán jó minőségű tápot szeretnék legalább 1-1,5 éves koráig adni, hogy az izületeinek ne legyen baja a hirtelen növéstől.
2012. okt. 10. 17:13
12/13 anonim válasza:
Amit ajánlottam, a Brit Care, az beltartalomra is teljesen jó ill. a fehérje is. 12 kg-os zsák kb. 10eFt.
Viszont egyik táp sem tartalmaz elég izületvédőt, így zöldkagylót is javasolnék mellé, én ezt adom a kutyusomnak:
Nagyon jó készítmény, igaz humán, de nem tartalmaz semmi olyat, ami miatt kutyáknak ne lehetne adni.
Amúgy 15 hónapos bullmasztiffom van, épp a héten voltunk csípő- és térd diszplázia szűrésen, mentes lett :)
És java részt Brit Care tápon neveltem fel :)
Igaz olyan 7-8 hónapos korában váltottunk a felnőtt tápjára, az alacsonyabb fehérjetartalom miatt, hogy visszafogottabban nőjön :)
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2012. okt. 16. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!