Mit csináljak akkor oda adjam az eukanubát?
szóval a boltba akartam venne acana puppy small breed-et,de már elfogyott,és jött az eladó hogy amúgy is nem jó táp vegyek inkább eukanubát az sokkal jobb(folyamtosan ezt hajtogatta)na jó végül belementem,na veszek egy csomaggal.
De most kinyissam vagy keressek valahol acanát?
Igaz hogy az Acana a jobb?
Nyugodtan odaadhaod,semmi baja nem lesz tőle egyszer a kutyádnak.
Azt tanácsolnám,ne boltban vásárolj,sokkl drágább.
Ez a webáruház ingyen ki is szállítja az ország minden részébe a tápot vagy bármit,amit veszel,és mindig van mindenféle Acana.
Én mindig tőlük rendelek,nagyon korrektek.
21.41-nek:egy táp nem attól jó,hogy drága,és nem azért drága,mert jó!
Meg kell fizetned a reklámot,ajándékokat,szép csomagolást stb.
Nálunk pl.nem vált be,a kutyám szőre fakó,fénytelen lett és hullott.
Nézd meg,miből áll ez a táp,ebben is sok a gabona,az Acana pedig nem tartalmaz gabonát.
Mindig az összetételt kell nézni,nem az árat.
Utána logikusan el kell gondolkodni,hogy az összetevőre szüksége van-e egy ragadozó szervezetének.
Egyébként a dogfoodanalysis-en a Eukanuba rossz minősítést kapott főleg a gabonatartalma,és az azonosíthatatlan húsból készült "csirkehúsliszt"miatt.
Acana jobb!
ha boltban nem tudsz venni, rendelj netről. mi innen szoktunk: allati.com 5e ft felett ingyen házhoz hozzák, acana itt pl. olcsóbb, mint sok állatos boltban.
Ha van még annyi Acanád, hogy belekeverd a Eukanubába, akkor talán nem lesz gond, de eléggé esélyes a hasmenés az új táptól. Ráadásul a két táp nagyon különbözik egymástól, úgyhogy fokozottabb a veszélye ennek... Szerintem amint lehet, vegyél vagy rendelj Acanát, addig pedig valami áthidaló megoldás, házi kaja, és esetleg abba keverhetnél egy kis Eukanubát...
Nem lennének fenntartásaim, ha Dog Chow vagy Pro Plan után kellene Eukanubát adnod, mert mindegyikben ugyanolyanok az összetevő-arányok :/
Az meg egy soha el nem döntött kérdés, hogy melyik a jobb.
Mert az Acana elvei a legjobbak közé tartoznak a világon (szinte ugyanazok, mint az Orijené, Taste of the Wild-é, stb.), míg a többi tápé egy másik szemléletet képvisel, amit manapság egyre inkább rossznak gondolunk.
Nekem ezek a magas gabonás, alacsony fehérjés, és szinte nulla plusz tápanyagos tápok (pl. ízületvédő kevés van bennük, sorolhatnám, megcsináltam az összehasonlízgatásokat) nem jöttek be. Acanával etetek, de ez sem egy egyszerű kérdés. Mi 5 féle Acanát kipróbáltunk, abból kettőnél ugyanolyan rossz volt az eredmény, mint a korábbiaknál, háromnál pedig csodás eredményeket kaptunk. Míg mások pedig azokkal az Acanákkal állnak hadilábon, amik nekünk bejöttek, stb.
Én Acana-párti vagyok. A Eukanubától és a Pro Plantól elég rossz állapotba kerültek a kutyáink...
Ja, és nem az én találmányom, hanem maga a Eukanuba közölte a fogyasztókkal, hogy csak azért kerül ennyibe, mert iszonyat sok tápjuk van (elég megnézni a rengeteg fajtatápjukat), és nagyon költséges dolog ezeket így előállítani.
De ha belegondolunk, alig van benne anyag, amit meg kell fizetni. A sok szénhidrát semmibe sem kerül, a fehérje annál többe, ehhez képest az Acana sokkal olcsóbb, ami nagy ellentmondás. A többi fontos anyagnál is ugyanez a szitu. Meg lehet nézni, össze lehet hasonlítani az összetevőket, ezek tények, nem reklámszöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!