Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen sűrűn fürdeted lakásban...

Milyen sűrűn fürdeted lakásban tartott kutyádat?

Figyelt kérdés

2012. okt. 9. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lábát naponta mosom, főleg ilyen időben. Amúgy 2-3 havonta, de akkor is csak ha muszáj.
2012. okt. 9. 18:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Május végén június elején megyünk kozmetikába, akkor teljes fürdetés + nyírás, ezen kívül inkább csak megtörölni szoktuk (esős időben) ill. amikor sózzák az utcákat (ami ugyan tilos, de ez senkit nem érdekel a kutyákon kívül) akkor lábmosás... + ha valamibe belefetreng az persze fürdéssel járna, de ez már 2 éve nem fordult elő.

(Igaz Ő nem jön fel az ágyba.)

2012. okt. 9. 18:42
 3/10 Hovarju ***** válasza:
100%

Nyáron sokat úszik a Dunában.

Ilyenkor és amikor sáros latyakos idő van, lakásba lépés előtt megtörlőm a lábait. Ha nagyon koszos, akkor sima vizzel lemosom.

Samponos fürdetést kb.fél évente kap, illetve akkor, ha valami miatt extra koszos lesz.

2012. okt. 9. 18:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amikor szükséges, az utóbbi egy év alatt 5-6x volt eddig samponos fürdetés, de nyáron sokat úszott a patakban és a Dunában is. Sima vízzel meg nyáron sokszor naponta többször is lezuhanyoztattam, de az inkább a hűtést és nem a tisztaságot szolgálta.
2012. okt. 9. 18:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Régebben többször fürdettem, de érzékeny a bőre, ezért az orvos azt javasolta hogy minél ritkábban. Az utóbbi években körülbelül fél évente szoktam, egyszer tavasszal mikor megjön a jó idő, hogy ne fagyjon meg míg szárad, egyszer pedig ősz elején, mikor még nincs hideg.
2012. okt. 9. 18:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kb egy évben kétszer szoktam. Rövid szőrű kutya, aránylag tiszta. Amstaff. Lakásban van, de nem jön fel ágyra. Amikor már nagyon oroszlánszaga kezd lenni akkor kap egy fürdőt.
2012. okt. 9. 20:24
 7/10 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Előző, kistestű hosszú szőrű kutyám lábait nedves időben csak áttöröltem, ha az egész alváza sáros lett, akkor lavorban tiszta vízzel lemostam, áttöröltem.

Egy évben kb. 2-szer, max. 3-szor fürdött.

Mostani kutyám kinti-benti, 3 év alatt maximum 3-szor fürdött.

2012. okt. 9. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Évente egy két alkalommal.
2012. okt. 9. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Évente egy-kétszer fürdettem lakásban, nem számítva a sz*rban fetrengések miatti extrákat.
2012. okt. 9. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a nagytestű hosszú szőrű kutyámat, havonta másfél havonta fürdetem, persze kiváló minőségű szerekkel. A többieket pedig egy-egy nagyobb kiállítás előtt.
2012. okt. 10. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!