Mit lehet kezdeni egy megvadult kutyával, aki veszélyt jelent a családra? Nagyon féltem a másfél éves kisfiamat
Hány méteres a lánca? Új törvény van, 20 kg-ig minimum 4 méteres, 20-40 kg közt minimum 6 méteres, 40 kg-n túl minimum 8 méteres lánccal lehet megkötve tartani a kutyákat!
Az hülyeség, hogy nem szokná meg a kennelt. Kerítsetek le neki egy min. 4*5 méteres területet, naponta engedjétek ki pár órára és vigyétek el sétálni legalább kétszer háromnegyed órára, mellette kezdjétek el tanítani, nevelni, hívjatok házhoz kiképzőt vagy Ti vigyétek el kutyasuliba! Ha erre nem vagytok hajlandóak, akkor KERESSETEK NEKI ÚJ GAZDÁT!
Ez nem élet, ez ÁLLATKÍNZÁS, amit most nyújtotok neki...
és ha jön a következő baba akkor az előzőt le fogod szarni?
Más az, hogy kevesebb időd van rá, és más, hogy onnantól kezdve nem érdekel téged a kutya.. nem értem akkor miért kellett...
Én is gondolkozom, h mi lesz a kutyával, ah terhes leszek. MErt hogy a fenébe fogok neki lehajolni nagy pocakkal a labdáért? :)
A séta most is megy lázasan-betegen, néhány plusz kiló és némi rosszullét se lesz elgá kifogás ahhoz, h ne vigyem le. A séta meg tudtommal jót tesz a kismamáknak. De biztos én vagyok a hülye!
A kutyának pedig keressetek új gazdit, és SOHA TÖBBÉ ne vegyetek magatokhoz állatot.
"Volt vele foglalkozva, de aztán terhes lettem, és érthető okokból ez elmard."
a terhesség nem zárja ki a kutyával való foglalkozást.
ne mentegetőzz, mivel nem a te hibád, csak neked kell megoldást találnod.
a kutyának mennie kell , javaslom add be egy menhelyre( vigyél magaddal pénz,és kutyatápot adománynak!)
és ,talán egyenlőre tartsatok macskát!
Nem tudom, ki és miért pontozott le...
De tényleg két választásod van: elkezded a kutya napi szintű sétáltatását, nevelését, tanítását akár egyedül, akár kutyaiskolában, akár házhoz hívva kiképzőt, naponta legalább addig legyen szabadon, amíg nincs kint a gyerek a kertben...VAGY elajándékozod valakinek, mert a jelenlegi helyzet ÁLLATKÍNZÁS...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!