Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi jó ötlet,1 kutyás...

Mennyi jó ötlet,1 kutyás csoport vagy baráti kör?

Figyelt kérdés
hányan vagyunk itt,kutya kedvelők gyk-n?
2012. okt. 6. 10:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mivel nincs kutyád, kezdhetnéd menhelyen. Én is 16 évesen ott kezdtem, nem volt még kutyám. Ott sétáltattam, segítettem amibe tudtam. Néhány emberrel közösen szoktam sétáltatni, így megismerkedtem velük. Nem mindenki "kutyátlan". Azóta már nekem is van kutyám, és ahogy pár órával ezelőtt írtam, összejárok pár emberrel és kutyával. Ez a menhelyes dolog azért jó, mert kutyásokat és kutyákat is megismersz. :)
2012. okt. 8. 19:48
 22/29 A kérdező kommentje:
Menhelyezni 3-4 éve készülök,de nem tok dönteni 3 menhely között. Én fiú vagyok és 18 éves.előző köszi pü-be megdumáljuk
2012. okt. 8. 19:49
 23/29 anonim ***** válasza:

A menhely nagyon jó ötlet. Ne halogasd még évekig, hidd el én nagyon sajnálom, hogy tinédzserkoromban nem jutott eszembe menhelyen önkénteskedni. Amikor már dolgozol, családod lesz, semmire se marad majd időd. Most szánd rá ezeket az éveket. Én 1,5 évig jártam egy menhelyre kutyákat sétáltatni, de kegyetlenül nehéz volt, mert az egyetlen szabadnapomat adtam rá, ami volt a héten és semmi nem maradt a családomra, a saját kutyáimra. Aztán megszűnt a menhely. Sokat gondoltam rá, de jó lenne, ha nem volnék háziasszony, nem dolgoznék, milyen sokat tudnék segíteni ezeken a szegény állatokon...Verbuváltam is egy kis csapatot, csupa tinédzserből és rengeteg kutyát sétáltattunk így. De sajnos soha nem tudtunk eleget sétáltatni.

Szóval rajta, az évek elmúlnak és nem fognak visszajönni...

2012. okt. 9. 00:54
 24/29 anonim ***** válasza:
kutyáska,sajnálom,hogy Veszprém megyében laksz,mert én pesti vagyok,segítenék neked kutyás klubot létesíteni,de egyenlőre marad a net,ha nincs állatod,akkor is feljöhetsz a blökire,csevegni akkor is lehet kutyásokkal,de javaslom minél előbb fogadj örökbe egy kutyát,ha így szereted őket. ebi
2012. okt. 11. 17:48
 25/29 A kérdező kommentje:
Előző 2 válaszolo köszönöm szépen. Pápai humán álaltvédők,Veszprémi álaltvédők és a vahur ajka menhely van
2012. okt. 11. 18:06
 26/29 anonim ***** válasza:
Végülis bármelyik menhelyre mehetsz 18 évesen. Először látogasd végig mindegyiket, aztán amelyiknél úgy érzed, hogy jobban odaillesz. Azt te döntöd el, mi alapján. Kedvesebbek-e a gondozók, vagy a kutyák sora dönti el, esetleg más. Jó ismerkedési hely a menhely, humán és állati vonatkozásban is. Ha gondolod, írj (ahogy már 2x írtad, hogy pü-be megbeszéljük), szívesen válaszolok ilyen kérdésekben. :)
2012. okt. 12. 20:23
 27/29 A kérdező kommentje:
igen irok. Mindegyik menhelyen kedvesek vannak,nem tok választani.Kiszemelt örökbefogadott kutyám az egyik menhely gondozásába van 3 éve. Pápaiaknál több a kutya plussz macska is van
2012. okt. 12. 20:39
 28/29 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem a kutyusokat van is kutyim akit nagyon nagyon szeretek :)
2013. márc. 23. 15:29
 29/29 anonim ***** válasza:
Én imádom a kutyusokat, van kettő 4éves Máltai(szuka) és 1,5 éves német juhász(kan)! :)
2013. márc. 23. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!