Mennyi jó ötlet,1 kutyás csoport vagy baráti kör?
Figyelt kérdés
hányan vagyunk itt,kutya kedvelők gyk-n?2012. okt. 6. 10:41
12/29 A kérdező kommentje:
kösz előző.Mindeki itt van. Gyakorikérdésekes csoportot létrehozunk?mi kutyásokra gondoltam
2012. okt. 8. 15:39
13/29 anonim válasza:
Én járok egy ilyen csoportba. Összejárunk minden este néhányan kutyások, van, hogy 15-20 kutyás egyszerre. Sétáltatás közbe ismertük meg egymást. Már Fb-n is van csoportunk, ahol tudunk értekezni. Jó ötletnek tartom, hogy a kutya sok kutyával rendszeresen összejárjon, mert szocializálódik, és lesznek pajtásai. Később le lesznek gondjai a kutyákkal. Persze a kutyák póráz nélkül vannak, így szabadon ismerkednek. Mindenképpen jó ötletnek tartom, ha élőben kutyákkal is rendszeresen tudjátok kivitelezni, nem csak interneten.
14/29 A kérdező kommentje:
előző mondasz valamit,azt irtad amire kiváncsi voltam arra válaszoltál. pü-be megbeszéljük.Én facebookon nem vagyok tag 1 kutyás csoportnak se.
2012. okt. 8. 15:59
15/29 Fannybaba8 válasza:
Szia.:) Én nagyon szeretem őket és nekem is van itthon 2 kutyám.Sőt önkéntes vagyok a Bicskei ebrendészeten és az Etyeki Állatmentő Ligánál is.:) én szívesen ismerkedek kutyásokkal.
16/29 anonim válasza:
Vannak kutyasétáltató közös programok, pl vizslatúra, mix túra. Menhelyek is szerveznek szinte minden hétvégén kutyasétáltató napokat. Szerintem csatlakozz egy ilyen csoporthoz, és a barátság utána már előbb-utóbb kialakul.
17/29 A kérdező kommentje:
Előző válaszolo én Veszprém megyében lakom. Közel lakohelyemhez 1 állatvédő egyesület és 2 kutyamenhely van.
2012. okt. 8. 16:27
19/29 anonim válasza:
Meguntad a Netboardot Martinka?? :P
20/29 A kérdező kommentje:
18-as válaszolo nincsen kutyám és nincs kutyám.
Előző:Netboardot nem untam meg,nem nagyon izgat az oldal
2012. okt. 8. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!