Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség, mi lehet a baj?

Segítség, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Játszottam a kutyámmal, kicsit fel is bosszantottam játék közben. Odakapott, de nem ért hozzám, majd jött bocsánatot kérni. Megsimogattam, majd megint próbáltam vele játszani, agresszíven morgott, ugatott, majd elment tőlem és olyan pózt vett fel, mint aki épp kakilni akar. Görcsbe került az egész kutya, rázza idegesen a farkát. Ez kb fél órája volt, mostanra picit jobban van, egyedül lépcsőzik és ivott, de amikor lefekszik pihenni, mereven néz, az oldalán van és görcsben van a lába. Mit csináljak?
2009. aug. 5. 00:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Be van oltva?

Sürgősen orvos, lehetséges epilepszia is a görcs alapján, de így látatlanban nehéz megítélni.

2009. aug. 5. 00:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Veszettség nem lehet? Ha jól tudom a veszett állatok is görcsölnek, húzzák maguk után a lábukat és agresszívak.
2009. aug. 5. 02:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Amint tudod vidd dokihoz! Vagy veszettség vagy epilepszia. Egyik se jó :(
2009. aug. 5. 07:20
 4/9 anonim ***** válasza:

oltatlan kutyánál akár tetániás görcs is lehet.

Orvoshoz vele azonnal!

2009. aug. 5. 08:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű hogy veszettség, sokkal inkább az epilepsziára jellemző a hirtelen roham, vidd állatorvoshoz minnél hamarabb, gyógyszerekkel kezelhető az epilepszia bár ha tényleg az, van esély rá, hogy sosem múlik el.
2009. aug. 5. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Elvitéttek már?

Ilyennel nemszabad viccelni,ha a gyereked/anyukád,rokonod akárki/ görcsöt kap vársz 30percet még felteszed a kérdést aztán elviszed dokihoz??Mert akkor az elég szégyen.Nem megbántani szeretnélek,de akármilyen gond van állatorvos,legalább telefonon vagy akárhogy KOMOLYAN kell venni az ilyet.

2009. aug. 5. 12:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi az infókat. 5 éves bolognese, és már semmi baja nincs. Megrándult a nyaka, azért volt úgy összerándulva az egész teste. 1 órára rá már egyedül lépcsőzött, ivott és hanyatt kierülve feküdt. Viszont a nyaka még fáj, ha magamhoz húzom a fejét felsír.

Nem olyan görcs volt, hogy elvesztette volna az eszméletét, csak látszott hogy fáj neki valami.

2009. aug. 5. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:
De elvitéttek orvoshoz??
2009. aug. 5. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Beszéltem orvossal csak.
2009. aug. 5. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.