Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen esetben mit lehet...

Ilyen esetben mit lehet tenni, kinek van igaza? Szomszédunknak problémája van a kutyánkkal.

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk egy új lakásba, földszintre, és mivel a lakás a bejárati ajtó mellett van, a kutyánk mindenki mozgását hallja és úgy néz ki elég sokat ugat napközben, mikor nem vagyunk otthon. Eddig nem volt ilyen gond, mert csendesebb lakásokban laktunk, és általában nem is ugatni szokott, mikor otthon vagyunk, hanem morogni, de most valamiért elkezdett ugatni. A szomszédunk pedig most elkezdett panaszkodni, hogy ez elviselhetetlen. De mivel dolgoznunk muszáj, magunkkal a kutyát nem vihetjük, mit tudunk csinálni. Hogy lehet az ilyet megoldani? Ez a kutya alaptermészete, védi a házát....

2012. okt. 5. 08:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%

ha a szomszédod lennék ,neked annyi :)

miért? : mert mint kutyásnak az a dolgod,hogy megold ezt a problémát ,gyorsan és véglegesen!

1: szabadulj meg a kutyától ( nekem is van és a világ minden kincséért sem adnám oda senkinek , ) EZÉRT AZTÁN MEG VAN NEVELVE !!!

2 : ugatásgátló nyakörv ,gyors és hatásos ( AZOKNAK AKIK LUSTÁK,ÉS KÉPTELENEK EGY KUTYÁT MEGNEVELNI!)és remélem kipróbálod magadon!

3:kutyasuli ,AHOL TALÁN SEGÍTENEK !!

4: dolgozz a kutyával,neveld meg! ne a gépet nyomd ,hanem irány a séta, a futtatás,és amikor már fáradt mint a fene,na akkor jöhet az otthoni képzés!!!nap-mint nap!!

keljél korábban,vidd el hajnalban, aztán délután,és este ,és navald,és kész!

azaz : egyszerűen tedd a dolgod! ha-már kutyád van ,viselkedj felelősség-teljesebben.

na,bocs most kicsit leoltottalak, de tudd,hogy a városi jegyző símán elvetetheti a kutyádat,hiszen az új állatvédelmi törvény felül írja a sok ebrendeletet!

és a te kutyád zavarja a házban lakók nyugalmát!

a kutya nem alapból ,védi a házat,inkább vannak fajták amik igen és vannak amik nem !

ez különben sem védelem, ez sokkal inkább --- jelzés!!

társasházban ,nagy méretű kutyát tartóként ,tudom mit beszélek!

2012. okt. 5. 13:58
 22/24 anonim ***** válasza:
68%
Ezekszerint nem csak nekem van az az érzésem, hogy a kérdező kifogásokat keres. Van ami túl drága, van ami túl melós, minden megoldással csak a probléma van. Nehogy tenni kelljen valamit a helyzet rendezése érdekében!
2012. okt. 5. 14:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Nekem staffordom van és a három év alatt igen ha kétszer ugatott. Halál nyugodt egy kutya, de viszont éber, és ha hangot hall akkor csak fülel meg esetleg vakkant egyet. a te kutyád nincsen mozgatva. Ha fáradt akkor alszik, nincs kedve energiája ugatni. Ne keresd mindenben a kifogást valamit tenni kell. ha olyan akkor valamire rá kell szánni a pénzt.
2012. okt. 5. 16:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy tűnik, hogy a kérdező csak kifogást keres, és abban próbál megerősítést nyerni, hogy az a normális ha a kutya ugat, mert védi a házat, a szomszéd pedig hülye. Csak megsúgom neked, hogy ha akkor is morog a zajokra amikor otthon vagytok, TUTI hogy ugat is amikor nem vagytok ott! Egy biztos, a szomszédod helyében nem sokáig tűrném...
2012. okt. 5. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!