Állateledel kifejezetten ÖREG KUTYÁK részére?
Itt van egy csomó féle, különböző márkák, különböző kategóriában. Havonta egyszer ingyen visznek ki csomagot, vagy, ha 5000 Ft felett rendelsz.
nagyáruházat felejtsd el...
igazából attól függ, milyen állapotban van? mert ugye a legtöbb idős kuty tápnak a lényege a csökkentett energia tartalom. de mondjuk az én kutyám csontsoványan, vénségesen került hozzám, ő nem light-ot kap. most happy doggal etetem, lazacos, bárányos verzió, egyébként a 2 évesem ugyanezt kapja.
egyébként az acana, high, eukanuba, pro plan mind nagyon jók. kérdezd meg az állatorvosod :)
Köszi a válaszokat!
A nagyáruházakban én sem bízom,az embernek való kajákba is belekevernek mindent,nemhogy a kutyaeledelbe. A kutyusaim jó állapotban vannak,korukhoz képest aktívak,sokat játszom velük,de az egyiküknek már a fogacskái elég gyengék,ezért valami könnyen harapható,öregeknek való eledelt vennék nekik,meg a vitaminok végett is. A helyi állatorvos is kb.olyan,mint a háziorvosunk,mindkettő egy pénznyelő autómata,tartják a markukat,de nem végzik rendesen a munkájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!