Most egyhetes kutya kibírja-e a telet odakint?
ez nekem sok most nagyon,nem tudom sírjak -e vagy nevessek..
hogy akarsz te 1 hetes kutyát felnevelni? óránként (éjszaka is!) etetni fogod,infralámpa alatt tartani és folyamatos felügyeletet biztosítani??
Nem úgy tűnik azzal hogy a kertbe akarod rakni? Nekem már itt nagyon sok ez most nem komoly ugye?
Írjál valamit mert rettentően lesokkoltál :D
Nem rád vagyok mérges félre ne érts hanem a "nem illetem szavakkal mert kitiltanak az oldalról" szaporítóra!!
Hát ha nagyon muszáj, és nem lesznek megint -20 fokok, meg a másik kutya sem kergeti ki, akkor akár ki is bírhatja. De mondjuk én így nem vinném haza, max. annyi időre, amíg találok neki másik gazdát. Nem jó egy kölyköt rögtön kivágni a kertbe, se nyáron, se télen. Meg hát a kutyának nem kutyatárs kell, hanem ember, aki minden nap foglalkozik vele, sétáltatja, viszi kutyák közé, satöbbi. Ezt ergyetlen kutya sem pótolhatja.
A "párja" alatt meg remélem, nem azt érted, hogy orrba-szájba szaporodtak egész életükben, és hogy ezt tervezed ezzel a kölyökkel is...
Szóval értem én, hogy jót akarsz annak a kutyának, csak azért gondold végig, hogy mi az, ami _tényleg_ jó neki, meg úgy általánosságban a kutyáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!