A kutyám eszi a nyúltápot. Normális ez?
Figyelt kérdés
A sajátját alig-alig eszi, viszont rendszeresen belóg a fészerbe és megdézsmálja a nyúlkaját. Nekem ez nagyon furcsa, mi lehet az oka?2012. okt. 2. 21:20
1/10 anonim válasza:
Az, hogy nem zárjátok rendesen a fészert :)
2/10 anonim válasza:
Hagy egye, ha jólesik neki. Baja nem lesz tőle.
Nekem a kutyám a savanyított káposztát lopkodja.
3/10 anonim válasza:
Mert az a másiké. Ha két kutyád lenne, rigtig (nem tudom, hogy kell leírni ezt a szót) mind a másik tányérjából akarna enni. Mivel a sajátjáról tudja, hogy az mindig ott van, megvan a biztonságérzete, a nyúlé viszont érdekes és újdonság.
5/10 anonim válasza:
ha ez megnyugtat, nálam a macska eszi meg a hörcsög kaját a szekrényemből ha nem csukom be rendesen az ajtót :)
6/10 anonim válasza:
Ritka pedig a vegetáriánus kutya.
8/10 anonim válasza:
Az enyém kis korában még szénázott is :D (Szerintem most is megtenné, csak nem engedem be a nyuszimhoz)
Jah és a nyúlbogyót is imádja, úgyhogy a tápon se csodálkozz :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jó tudni, hogy nem csak nekem van ilyen különös ízlésű kutyám. Csak azért csodálkoztam mert a nyúltáp biztos, hogy növényi alapanyagokból készül, sőt legnagyobb része lucerna, nem éppen a kutya fő tápláléka. :)
2012. okt. 3. 12:06
10/10 anonim válasza:
Amikor takarítom a nyulamat, és kiviszem a kertbe az alomtálcáját és tányérját, akkor a kutya egyből jön lopni. A nyuszi kaja és a nyúl kaki is nagyon ízlik neki. :D Biztos szüksége van egy kis rostra vagy csak ínyenc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!