Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha a kutyám megharap valakit...

Ha a kutyám megharap valakit annak milyen következményei lehetnek? Megbüntetnek érte? (lent részletesebben)

Figyelt kérdés

Tegnap késő este levittem a kutyám egy rövid eü sétára /pórázon/ van egy kisebb rész ahol bokrok vannak és elég sötét is éjszaka, hallottam onnan valami zajt,de azt hittem macska vagy valami kisebb állat. Erre kijött onnan egy ember elég furán viselkedett,de különösebben nem tűnt veszélyesnek, lassan elindult felénk, a kutyám morgott,de rászóltam, hogy jó menjünk így kikerültük egymást.

Ez miatt jutott eszembe a kérdés ha megtámad minket valaki és netán megharapja akkor azért én leszek a hibás?

Félre értések ellen, ha ilyen történne,akkor is inkább először megprobálnám elkerülni a szituációt vagy én elintézni,rákiabálni az illetőre,elmenekülni akármi,eszembe sincs,hogy a kutyám intéze el helyettem a dolgot, ez csak ilyen elméleti kérdés.

2012. okt. 2. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyilván nem a megharapott emberke vette le a szájkosarat a kutyádról. Ha nem tévedek bizonyos méret felett kötelező.
2012. okt. 4. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:

ma 08:48

Kissé el vagy maradva aktuális szabályok terén. Nem kötelező a kosár.

2012. okt. 4. 10:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Amúgy miről beszéltek? Milyen szájkosár? :D

2012. okt. 9. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!