Van olyan menhely, ahol meglátogathatom a kutyám, és el lehet intézni hogy ne adják örökbe?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 12:03
21/25 A kérdező kommentje:
oké akkor kedves állat védő ezt beszéld meg a szüleimmel,mert NEM ÉN akarok megválni tőle, vagy olvasd végig a kommenteket, vagy inkább a kérdést! SZÓ SEM VOLT RÓLA hogy kidobjuk az utcára,nemtudom honnan szedted, épp ezért érdeklődök és kérdezgetek, hogy mi lenne a kutyának a legjobb..
2009. aug. 4. 19:41
22/25 anonim válasza:
Én nem tudom hogy a kutyád megharapott valakit, vagy rossz volt vagy nem tudom , de ha leírnád az okot akkor jobban tudnánk és lehet hogy többet tudnánk segíteni neked!
Bocsáss meg ezért amit írok de : Ha a szüleid el akarják altatni a kutyát (nemtudom miért ) akkor én nem vagyok biztos abban hogy panziós ellátásban részesítenék azt a kutyát akitől magyarul meg akarnak szabadulni !
Jobb ellátás mondjuk napi 3 ezer, az egy hónapban 90 ezer ft kb ! Nem hiszem hogy erre költenének ! ne hagyd elaltatni , hirdessed meg a neten !
23/25 A kérdező kommentje:
végülis meg tarthatom, csak el kell zárni :$ :D:D:D
2009. aug. 5. 10:11
24/25 anonim válasza:
Az publikus, hogy miért akartak a szüleid megszabadulni a kutyától? Az ok nélkül nehezen tudnak a tapasztalt emberek tanácsot adni.
25/25 anonim válasza:
Nem kellett volna odavinni ezt a szegény kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!