Milyen a Lucky Dog kutyaiskola Miskolcon?
Hát ez a topic remekül példázza a kutyázás színvonalát szerencsétlen városunkban!
Több mint 170 ezer ember él itt, jut mindenkinek tanítvány anélkül is, hogy egymást kellene lejáratnotok.
Miért nem lehet elférni egymástól?
Borzasztó hogy kutyások egymás közt rivalizálnak!
Én is ezt mondom... Csak ezt egyesek nem értik meg...
Nem tudom mire jó ez az egész...
Inkább a kérdést kellene újraolvasni és arra adni választ!
A Lucky Dog egy kiváló suli, és ha valakinek azt tetszik járjon oda! Ha meg nem tetszik ne járjon oda. De had döntse már ezt el saját tapasztalatok és ne a ti sérelmeitek alapján...mert szerintem ez így lenne fer.
Hogy milyen versenyen ki hogy nyert vagy csalt annak itt most semmi köze ahhoz hogy mennyire jó iskola egy hétköznapi esetleg kezdő kutyás számára.
A személyes ellentéteket szerintem nem itt kell elintézni akárki is kezdte.
Sziasztok!
Régóta olvasgatom már ezt a fórumot és csak annyit szeretnék hozzátenni ezzel az állandóan emlegetett csalással kapcsolatban, hogy ha pl. egy diák ír egy puskát és a zsebébe teszi, de nem használja, akkor az csalásnak minősül-e vagy sem? Szerintem ez mindent elmond és többet nem is szeretnék ezzel foglalkozni.
Egyébként az eredeti kérdésre visszatérve, én már a 3. kutyámmal járok a Lucky Dog kutyasuliba és nagyon meg vagyok elégedve a képzéssel minőségével és az oktató munkájával. Sajnos még versenyre és vizsgára eddig nem sikerült eljutnom, hozzáteszem, hogy nem a kutyák képzettsége miatt, hanem mert a sors közbeszólt, és történt egy szerencsétlen baleset az előző kutyusommal. A jelenlegi kutyáim pedig még nem érték el a a vizsgázáshoz szükséges korhatárt.
Egy másik fontos dolog szerintem, hogy persze nagyon fontos egy jól megválasztott iskolába járni, de ez még csak a legalsó lépcsője egy kutyakiképzésnek. Nem elég az hogy szombat-vasárnaponként eljárjon a gazdi suliba kedvencével, folyamatosan (napi szinten) kellene a kutyákkal foglalkozni, ahhoz hogy kiemelkedő eredmények szülessenek.
Csak ennyit szerettem volna hozzátenni, remélve, hogy ettől még senki nem sértődik meg:)
Üdv Mindenkinek: Betti
Sziasztok!
Gondoltam írok néhány sort, mivel 04.10-én vizsgáztam le az egyik kutyusommal, 57 pontot kaptunk (kitűnő). Én mindenkinek csak ajánlani tudom a sulit.
A következő (őszi) vizsgán is remélem ehhez hasonló eredményt fogunk elérni a másik kutyusommal is.
Üdv Mindenkinek: Betti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!