Milyen a Lucky Dog kutyaiskola Miskolcon?
1/18 A kérdező kommentje:
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi,aki járt oda vagy jár.
Alapvetően nem rossz csoportos képzés folyik, ami azt jelenti, hogy 10-15 kutyás gyakorol egymás mellett egyszerre a pályán hátránya, hogy egy kiképző foglalkozik az összes kutyással így nem tud mindig rád és a kutyádra figyelni hogyan dolgoztok, milyen hibáitok vannak és azokat ott akkor kijavítani amikor a kutya elkövette.
Régebben mi is odajártunk de ma már máshová...
2009. aug. 8. 20:01
3/18 anonim válasza:
Halihó!
Én is csak ajánlani tudom, szuper az oktatás és jó a társaság is. Ja és Agility is van!!!
Üdv:Kata
2009. aug. 30. 20:18
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Telefonáltam és Szeptember 6.-án én is megyek.
Igen és még a végén vérre is mennek érted :D:D:D
2009. szept. 9. 17:43
Én csak jókat tudok mondani a Lucky Dogról, oda járok én is. Tünde nagyon ért a kutyákhoz, nagyon jó kiképző, már lassan 20 éve képez ki kutyákat különböző célokra. Tavaly sikerült munkakutyás versenyeken olyan erdményeket felmutatnia, amik alapján részt vehetett a WUSV világbajnokságon Amerikába, ahol nem hozott szégyent a magyar színekre. A képzésről annyit hogy szerintem nem hátrány a csoportos foglalkozás, mert így legalább a kutyus egy kalap alatt azt is megtanulja, hogy uralkodjon magán akkor is ha nem csak ő van ott egyedül, hanem rajta kívül még más négylábúak is, így például egy séta során nem fogja a gazdit őrülten rángatni ha egy másik kutyát lát, hiszen megszokja a tréningek alatt hogy akkor is engedelmeskednie kell, és csak akkor mehet oda, ha arra engedélyt kap. Szerintem a kutyasuli elhelyezkedése is nagyon jó, a pálya elkerített, mögötte egy hatalmas rét, ahol nagyon jókat lehet kiképzés után levezetőnek sétálni eggyet, és a társaság is szuper. Én nagyon sokat köszönhetek a Lucky Dognak, és Tündének, most nyáron a kutyámmal sikeres BH vizsgát tettem, és szeptemberben megnyertük a Mogyoród Kupát is. Indulni fogunk még idén pár versenyen (remélem ott is hasonló eredményeket érünk majd el), és közben a HPO1-es vizsgára is készülünk. Szóval én nem tudok rosszat mondani a suliról, ki kell jönni, és megnézni. :)
2009. szept. 10. 21:08
Igen nagyszrű versenyző... És ahoz is nagyon jól ért hogy hogy kell megtanítani a hozzá járó kutyásokat csalni egy egy nagyobb versenyen... úgy gondolom h nem ez a kutyázás lényege h csaljuk és ne a fairplay szerink vezessünk fel egy-egy kutyát csak mert meg akarjuk mutatni mien nagyok vagyunk igaz h csalással de a szánk nagy h hú de jó a kutya és esetleg egy dobogós helyezésért nem oda illő eszközökhöz is hozzányúlunk....(ám mégse sikerül a dobogóra helyezés még így se.. )
Enyit a Lucky Dogról asszem ezzel mindent elmondtam.. ;)
2009. okt. 26. 11:11
8/18 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy csaltak?
2009. okt. 27. 08:12
Nem kéne a másik kutyasulit pocskondiázni, én 91 pontot csináltam a versenyen, ti 80-at. Engem nem hagyott ott a kutyám a pályán, téged igen.
Csinálj jobb pontokat, és inkább a saját kutyáddal foglalkozz ahelyett hogy az enyémet fikázod, meg a Lucky Dogot.
Sok sikert a téli felkészüléshez, aztán remélem lesz még szerencsénk egymáshoz a tavaszi versenyeken.
2009. okt. 27. 10:13
Hóhóó... még te mondtad h csak kolbász volt a zsebedben semi más... egy másik csapattagod még dicsekedett is h mien ügyesek vagytok hogy tudtok csalni.... kajával mi is jobbak lettünk volna.... Inkább gondolkozzatok h egy verseny nem erről szól.... hogy hogy baszuk át a bírót hogy csináljuk úgy hogy előrébb legyünk csalással....
2009. okt. 27. 12:29
Kapcsolódó kérdések: