Hogyan neveljem úgy a kutyusomat, hogy ne harapja meg az ismerősöket, de a betörőt megfogja?
Figyelt kérdés
Egy 2 hónapos németjuhász keverék kutyusról lenne szó, akit a menhelyről hoztunk ki2009. aug. 4. 10:52
11/16 anonim válasza:
Szia!Szerintem a következő képpen tanítsd a kutyusodat:
Hívd meg azokat az embereket akik gyakran járnak hozzátok.mielőtt bemennének adj nekik jutalomfalatokat és mond meg nekik,hogy azt adják oda a kutyusnak ha bejönnek.Meg is simogathatják.Aztán valaki a családból öltözzön fekete ruhába,takarja el az arcát is szivacsozzátok ki és kezdjen el futni.Engedjétek utána a kutyát.
12/16 anonim válasza:
Létszi olvasdel!?
Nekem is van egy unoka testvérem mindig megugatta és már félt bejönni ,de kitaláltam azt ,hogy ha adok neki kaját és az ismerősöm markába is rakok ő is odadja és mér meg is simizi aztán a kutya orra alá raktuk a kezét és megszagolta onantól kezdve tuta ,hogy ő barát! És többet nem ugatta meg!
13/16 anonim válasza:
És ha a betörőnél is van fincsi kaja, az már barát, bejöhet? Még az is előfordulhat, hogy abban a fincsi falatban méreg van. Inkább arra kéne megtanítani, hogy idegentől ne fogadjon el semmit.
14/16 anonim válasza:
Ez a kajás dolog szerintem is baromság....
15/16 anonim válasza:
07:30 hogy állítottad meg? vagy eldobta a kutyát magától?
16/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. 2 éves most már a kutyusom, elég izgága, de szereti hallatni a hangját, ha valaki jön mindig ugat. szokott harapni de csak játékból, úgy h ne fájjon (inkább csak csípked) nem próbálkoztak a betöréssel, viszont szerintem nem tűrne hivatlan vendégeket a kertben :D
2011. ápr. 17. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!