SOS! Mit tehetek?
Ha 2 hét alatt pusztult el, az valószínű nem mérgezés volt, a mérgezés nagyon rövid időn belül elviszi őket.
Vidd el állatorvoshoz!
Hát... fel kellene jelentened!
Átmehetsz, mondhatod neki,hogy tudod mit tett a kutyáddal és vedd fel telefonnal mit mond ( persze a zsebedben) .
Ő az én kutyám : http://www.youtube.com/watch?v=IqT-6aj81oA
szegénykének minden nap ketrecben kell lennie mert széttépnék a szomszéd kutyái (amivel a szomszédunk nem is foglalkozna szerintem egyáltalán mert nyáron tépték szét a cicámat is azok a kutyák) nekünk is ilyen szomszédunk van ! Beszélj a szomszéddal én is azt tettem de nem lett túl nagy béke köztünk... de azért próbálj meg vele beszélni ! Mást úgyse nagyon tehetsz aztán ha úgy gondolod akkor feljelentés !
Figyu szerintem próbáld meg kifaggatni a szomszédod, aki utálja a kutyákat. Mivel szinte egyértelmű, hogy ő tette, jelentsd fel!
Nincs jobb javaslatom. De a dokitól is meg lehet kérdezni, nincs-e rá valami gyógyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!