Idős kutyám remeg étvágytalan iszik nagyon vízet és egy helyben fekszik volt akinek ilyen baja volt a kutyájának?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 18:41
21/27 anonim válasza:
Az én kutyámnak 5 éves korában volt babeisiosisa, miután megkapta az injekciót hihetetlen gyorsan helyrejött. 9 évesen halt meg lépdaganatban, sokszor gondolok rá, hogy talán a babeisiosis szövődménye lett. Ha hasi térfogatnövekedést vesztek rajta észre hízás nélkül, ellenőriztessétek ultrahanggal, mert a lép kivehető a daganattal együtt. Sajnos én nem figyeltem oda eléggé és a daganat szétrepesztette a lépét és elvérzett.
22/27 A kérdező kommentje:
Köszi.Ok
2012. okt. 4. 08:46
23/27 anonim válasza:
Mit tesztek rá kullancsok ellen?
24/27 anonim válasza:
Én a Frontline spray-t használtam sokáig, de az nagyon nem vált be. Egyszerűen nem tudtam jól kiszámolni az adagolást. Ha jól rémlik, szőrhosszúság meg testsúly alapján kell kiszámolni a pumpálás számát. Valószínű rosszul számoltam ki, mert babeisiosisa lett. Utána az állatorvos a Frontline ampullát ajánlotta. Lassan 10 éve használom 5 kutyára, soha egyiknek se lett baja kullancstól, pedig elég kullancsos környéken lakunk.
Az ampulla adagolása egyértelmű. Meg van, hogy mekkora ampulla kell adott testömegű kutyára. Így már könnyű az adagolás.
25/27 A kérdező kommentje:
Mi a frontline cseppet adjuk neki
2012. okt. 6. 17:40
26/27 anonim válasza:
És mégis beteg lett? Vagy most kezdtétek el adni, hogy beteg lett?
27/27 A kérdező kommentje:
Nem előtte nem kapott nyakörve volt biztos azért kapta el:((
2012. okt. 7. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!