Egy 4hónapos normál yorkshire kutyusnak mennyi a megengedett súlya?
Figyelt kérdés
2012. szept. 30. 15:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs lekorlátozva hogy mennyi legyen a súlya az lehetséges hogy: Mennyi az egézséges testtömege?
2/3 anonim válasza:
A felnőttkori súlya ideális esetben minimum 2 és maximum 3,1 kiló lesz, vagyis 4 hónaposan én olyan 1,2-1,5 kilóra tippelném az egészséges súlyt attól függően, hogy szuka vagy kan, bár nem volt még ilyen kutyám, szóval ez nem szentírás, majd megmondja aki jobban ért hozzá.
3/3 anonim válasza:
Nagyon változó. A lényeg, hogy a standard a 3.1 kg-ot írja felső határnak. Lehet, hogy a kutyád most 1.8 kg, és 1 éves korára (kb akkorra érik el a végeleges súlyukat) 3 lesz. De az is lehet, hogy 2.1 lesz csak.
De én azt mondom, hogy most olyan 1.3-1.8 közötti súly az ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!