Kinek a kutyusának van cipője?
Figyelt kérdés
A tacsimnak szeretnék venni, jó lenne ha leírnátok a tapasztalataitokat. Úgy sajnálom télen amikor nagy hideg van, biztos fázik a kis lába. No meg a só sem tesz jót neki.
Egy kis videó.:)
http://www.youtube.com/watch?v=BpJpVI5MBdY
2012. szept. 29. 18:39
3/10 anonim válasza:
Látszik szegény kutyán is,hogy mennyire tetszik neki!
4/10 anonim válasza:
Én csak akkor tartom értelmes dolognak, ha az adott helyen sok az üvegszilánk. A só ellen tökéletesen elég a mancskrém.
5/10 anonim válasza:
Az én kutyámnak az elmúlt 5 év alatt egyszer marta a só a talpát, ezért nem fogok rá cipőt adni. Otthon lemosom, és télen mindig bekenem egy kis jojoba olajjal a talppárnáit séta után.
6/10 anonim válasza:
ezt inkább a szánhúzáskor szokták a kutyákra rakni.
7/10 anonim válasza:
igy igaz, valamint a mentő, keresőkutyáknál használják, ha olyan a terep. nem az a célja, hogy Fifikének ne fázzon a lábacskája.
8/10 anonim válasza:
Nem jó dolog. Én is gondolkodtam rajta, mert kihasította a talpát a hó, só a kutyámnak, de letettem róla, mert eszembe jutott hogy abban a cipőcskében nem tud úgy menni se, meg kényelmetlen is biztos. A karmával is csak kapaszkodik, stb, ezért nem vettem. Szerintem butaság, viszont a hivatásos mentő, szolgálati kutyákra kell, ha sokat mennek a hóban.
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondjátok, baromság...?
Szerintem először minden kutyus úgy viselkedik, mint a videón látható, de később megszokják.
Köszönöm a válaszaitokat!
2012. okt. 1. 07:46
10/10 anonim válasza:
nem azért kell a mentő, meg a keresőkutyákra, mert sokat mennek a hóban, hanem ha olyan a helyszin. képzeld el egy tűzeset után pl. ha keresnek. vagy födrengés után. Valamint a hónál is inkább a jég miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!