Ha van a kutyádnak cipője, hol vetted, és milyen? Bevált?
Úristen neee..... na az ilyen embertől venném el a kutyáját azonnali hatállyal! Ha tudna beszélni a kutyád el küldene a halál f.szára! normálisak vagytok?? Ne haragudj, de ez.. áhh:S
22L
A kutyának már van egy természetes külső takarója, nem hiányzik rá még egy.
Gondolkozz már,régen hol adtak ruhákat egy kutyára? Mégsem fagytak meg!
Aki szerint ennyire hülyeség a kutyacipő, az sétaltott már kutyát a nagyváros belvárosában, a kipufogógázos, sós, megolvadt majd újramegfagyott hóban? Az a helyzet, hogy egy havas rét tökéletes a kutyának cipő nélkül.
De ehhez nem tud alkalmazkodni a tappancsa. A jég bemegy a lábujjai közé, megvágja, a só belemegy. Nekem nem éppen hisztis kutyám van, sőt igazából ezen az egy helyzeten kívül sosem hallom sírni semmiért. De a só úgy marja a talpát, hogy kapkodja, nyüszög, és néz rám, hogy csináljak valamit.
Kérdező én még nem vettem, de több olyan kutyát is ismerek aki hordja. A lényeg, hogy vízhatlan legyen, viszonylag kényelmes, és csúszásgátlós. Ha ezen a környéken is sóznak (talán nem, mert természetvédelmi terület) de ha igen, akkor én is mindeféleképpen fogok venni.
Kultúráltabb országokban nem sózzák az utakat, és a hó valóban nem árt a kutyának, ahogy a jég sem, de nem jeges sóra találták ki.
Én kutyacipőről még nemigen hallottam, de télire vettem a kutyámnak tappancsvédő sprayt: [link]
Minden nagyobb állatáruházban lehet kapni, egy-kétezer forint, megéri nagyon! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!