Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Legerősebb kutyafajta?

Legerősebb kutyafajta?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményetekre, melyik a legerősebb kutya a világon? Szerintem méretéhez képest az amstaff, nekünk is ilyen van, lenyűgöző az ereje és a felépítése izomzatilag. Természetesen harcmentes családi életet él szeretetben boldogságban.
2012. szept. 29. 00:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
a kérdés az volt "legerősebb kutyafajta"...ha a farkas szerinted kutya, akkor mi majmok vagyunk ???ha okosat nem tudsz,hülyeséget ne írj :)
2012. dec. 16. 14:53
 32/44 anonim ***** válasza:
végülis a kutya a farkasból lett
2012. dec. 16. 15:16
 33/44 anonim válasza:
te meg majomból....akkor? most majom vagy, vagy nem vagy majom ?a farkas kutya vagy nem kutya? A FARKAS NEM KUTYA!
2012. dec. 16. 15:19
 34/44 anonim ***** válasza:
én nem azt mondtam h. a farkas a legerősebb kutya,hanem h. a farkas erősebb mintt a kutya.
2012. dec. 16. 15:59
 35/44 anonim válasza:
Szóval ideírtál valamit, aminek SEMMI KÖZE A KÉRDÉSHEZ ??!!
2012. dec. 16. 16:18
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már verekedni 20-30kg-os pitet és 60kg-os pásztorkutyát. A tipikus rongybaba effektus. Nem feltétlenül esélytelen, de mondjuk 10ből 8x a pásztorkutya könnyedén lefogja, leszorítja a pitet. A törökök és egyéb keleti népek rendszeresen engednek össze kangalt, kaut, kájt ilyen-olyan kutyákkal, köztük pitekkel is. Nagyrészt arról szól, hogy a pásztorkutya 3-4x leviszi a földre, lenttartja, a pit tehetetlen. Utána a pásztorkutya mint jól szocializált eb elengedi a másikat, mert azt hiszi, hogy az megadta magát. Az újra agyatlanul nekitámad. A 3-4x eljátssza ezt a pásztorkutya. A végén két dolog szokott történni. A pásztorkutya összezavarodik, nem érit, hogy a másik kutya miért nem adja fel, hiszen nyilvánvaló az erőfölény, de ugye az ember ezt nagyrészt kiszelektálta a harci kutyákból. Majd a pásztorkutya zavarodottságában elfut, feladja (komoly sérülés nélkül). A másik verzió, amikor annyira bepöccen a pásztorkutya, hogy megöli a pitet vagy olyan sérülést okoz neki, hogy az már nem bír felállni.

A bullmasztiff standardja felső határnak az 59kg-ot jelöli meg a kanoknál, de vannak elhízottabb példányok (sajnos) amelyek 60-65kg között vannak.

Egyszerűen a pitbull saját fajtatársai ellen lett kitalálva, nem 50-70kg-os kutyák ellen.

2012. dec. 16. 17:26
 37/44 anonim ***** válasza:
ez így van!! 1 normáis kommnet
2012. dec. 21. 16:29
 38/44 anonim válasza:

Bandog

Pit

Dogo Canario

kangal

2014. dec. 21. 13:38
 39/44 bayern26 ***** válasza:
Antóliai Juhász (Kangal),Közép Ázsiai Juhász és a Kaukázusi Juhász ..szerintem ok a legerosebbek
2015. okt. 27. 17:15
 40/44 bayern26 ***** válasza:
A
2015. okt. 27. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!