Legerősebb kutyafajta?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményetekre, melyik a legerősebb kutya a világon? Szerintem méretéhez képest az amstaff, nekünk is ilyen van, lenyűgöző az ereje és a felépítése izomzatilag. Természetesen harcmentes családi életet él szeretetben boldogságban.2012. szept. 29. 00:40
11/44 A kérdező kommentje:
Ha viszont azt nézzük, akkor az amstaffok pitek súlyhúzásban vernek mindenkit. Néha egy-egy ambulldog topon van, de többnyire azért staff pit győzelem, ezért gondolom, hogy mérethez képest ők bírnak a legnagyobb erővel.
2012. szept. 30. 00:51
12/44 anonim válasza:
testméretéhez képest a pitbull nagyon jó...
http://www.youtube.com/watch?v=fEUtEP6MIKA ...nézdd meg ezt...
13/44 A kérdező kommentje:
Hát igen...
Ezért szeretjük ezt a csodálatos fajtát. Tudom hogy a pitek és a staffok között van némi különbség, de lényegében ugyanaz a 2 fajta. Én nem tudnám az életemet nélkülük elképzelni.
2012. szept. 30. 15:58
14/44 anonim válasza:
Az amstaffok, pitbullok nem vernek súlyhúzásban mindenkit, csupán ők motiválhatóak erre. De ha egy pásztorkutyát vagy masztiffot motiválnak 1,5-2x nagyobb súlyt is elhúznak.
15/44 anonim válasza:
A Ford Focusos video fake,az autót vagy vki tolja hátulról,vagy lejtős a talaj(1,09-1.10-nél lazul a kötél az autó viszont ugyanúgy halad tovább...)
De tegyük föl tényleg elhúzza,egy 20-25kg kutya elhúz egy ~1t autót.És? Ebben mi az extra?
16/44 anonim válasza:
Ok...kösd fel magad 1 autóhoz és videózzák fel h. elhúzod...ha vagy 75kg akkor neked 3t-s autót kellene elhúznod ''HA'' a Focus 1t...
17/44 anonim válasza:
Nem tudom, hogy valaki csak akkor érezheti magát machonak, ha amstaff-ja, bitbull-ja vagy bullterrier-je van? Én nő vagyok, de pont azokat a férfiakat nem kedvelem akik ezeket a kutyákat arra használják, hogy a férfiasságukat növeljék vele (ők legalább is így gondolják). Melyik fajta a legerősebb, melyiké a legszebb.......szánalmas.
18/44 anonim válasza:
Bernáthegyi. A súlyhúzó rekordot egy alaszkai bernáthegyi tartja 2380 kg-mal.
19/44 anonim válasza:
20/44 anonim válasza:
Nem semmi, csak a súrlódási felület kisebb a traktornál, a bernáthegyi pedig egy hóval megrakott szánt húzott. Szegény kutya, bár még hámot se raktak rá, ez azért egy kicsit állatkínzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!