Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Legerősebb kutyafajta?

Legerősebb kutyafajta?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményetekre, melyik a legerősebb kutya a világon? Szerintem méretéhez képest az amstaff, nekünk is ilyen van, lenyűgöző az ereje és a felépítése izomzatilag. Természetesen harcmentes családi életet él szeretetben boldogságban.
2012. szept. 29. 00:40
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Ha viszont azt nézzük, akkor az amstaffok pitek súlyhúzásban vernek mindenkit. Néha egy-egy ambulldog topon van, de többnyire azért staff pit győzelem, ezért gondolom, hogy mérethez képest ők bírnak a legnagyobb erővel.
2012. szept. 30. 00:51
 12/44 anonim ***** válasza:

testméretéhez képest a pitbull nagyon jó...

http://www.youtube.com/watch?v=fEUtEP6MIKA ...nézdd meg ezt...

2012. szept. 30. 12:05
 13/44 A kérdező kommentje:

Hát igen...

Ezért szeretjük ezt a csodálatos fajtát. Tudom hogy a pitek és a staffok között van némi különbség, de lényegében ugyanaz a 2 fajta. Én nem tudnám az életemet nélkülük elképzelni.

2012. szept. 30. 15:58
 14/44 anonim ***** válasza:
80%
Az amstaffok, pitbullok nem vernek súlyhúzásban mindenkit, csupán ők motiválhatóak erre. De ha egy pásztorkutyát vagy masztiffot motiválnak 1,5-2x nagyobb súlyt is elhúznak.
2012. szept. 30. 16:47
 15/44 anonim ***** válasza:

A Ford Focusos video fake,az autót vagy vki tolja hátulról,vagy lejtős a talaj(1,09-1.10-nél lazul a kötél az autó viszont ugyanúgy halad tovább...)

De tegyük föl tényleg elhúzza,egy 20-25kg kutya elhúz egy ~1t autót.És? Ebben mi az extra?

2012. szept. 30. 22:03
 16/44 anonim ***** válasza:
Ok...kösd fel magad 1 autóhoz és videózzák fel h. elhúzod...ha vagy 75kg akkor neked 3t-s autót kellene elhúznod ''HA'' a Focus 1t...
2012. okt. 6. 18:33
 17/44 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy valaki csak akkor érezheti magát machonak, ha amstaff-ja, bitbull-ja vagy bullterrier-je van? Én nő vagyok, de pont azokat a férfiakat nem kedvelem akik ezeket a kutyákat arra használják, hogy a férfiasságukat növeljék vele (ők legalább is így gondolják). Melyik fajta a legerősebb, melyiké a legszebb.......szánalmas.
2012. okt. 7. 21:51
 18/44 anonim ***** válasza:
Bernáthegyi. A súlyhúzó rekordot egy alaszkai bernáthegyi tartja 2380 kg-mal.
2012. nov. 9. 07:44
 19/44 anonim ***** válasza:

Akkor nézz csak ide... ez a kutya 4,5 tonnát húz el.

http://www.youtube.com/watch?v=r9p9OePLlPI

2012. nov. 9. 12:52
 20/44 anonim ***** válasza:
Nem semmi, csak a súrlódási felület kisebb a traktornál, a bernáthegyi pedig egy hóval megrakott szánt húzott. Szegény kutya, bár még hámot se raktak rá, ez azért egy kicsit állatkínzás.
2012. nov. 9. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!