Hogy érjem el, hogy a szüleim megengedjék, hogy a shih-tzumat behozzam a házba?
ezt m megmondtam nekik meg m azt is h a nemesek ágyába feküdt meg minden, de...
Azért köszi! :)
Már beszélt egy jópárszor vele, de nem.É is mutattam neki oldalakat, 101nagykutyás videót...
De ő azt mondja: "Kutyának,macskának kint a helye"...
a társasági kutya nem kinti kutya. A szőre nem bírja a kinti tartást, ápolást igényel. Ha nem akar egy összegubancolódott bundájú környék réme kinézetű kutyát...
Egyáltalán... Hogy jut valakinek az eszébe hosszú szőrű társasági kutyát csak kinti tartásra beszerezni.
Mennyi idős a kutyus, mióta van nálatok?
Előző telet hol-hogyan töltötte?
A társasági kutyák szőre egyszerűen nem bírja az időjárás viszontagságait, ha átázik, meg fog fázni...a hosszú szőre állandóan vizes lesz, ha pedig levágjátok, még jobban fog fázni...lakásban a helye!!!
Mondd meg Anyukádnak, hogy vagy beengedi, vagy elajándékozod olyan helyre, ahol megfelelően tartják!
Értem!
Ezek szerint pici kölyökkora óta kerti kutyus...de hidd el, hogy lakásba "tervezték" ezt a fajtát, nem fogja kibírni a kemény telet...a szőrét sem fogjátok tudni ápolni...az lenne a legjobb, ha az emeleten lehetne Veled, és wc-re illetve sétára levinnéd napi 4-5 alkalommal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!