Szerintetek mit csináljak, hogy megengedjék?
teljes mértékbe elég egy kutya a számodra, ahány éves is vagy. inkább azé az egy kutyáé legyen az összes rászánt pénzed, időd, szereteted, mint hogy kettő van és esetleg valamelyik hiányt szenved valamiben.
na meg a zöldhasúból is kevés van, örülj ha egyet meg tudsz tartani.
tudom milyen érzésed lehet
de hidd el h én ezt már végig jártam igaz csak egy hétvégére kellett vigyáznom a bnőm kutyusára (amilyen kutyafajtát már rég akartam (máltai selyem kutyus)) de amikor jött a kutya nagyon boldog voltam h két napra iylen kutyatulajdonos vok de hétvége végére már örültem h elmehet két kutya sokkal több gond
két kutyát sétáltatni nem egyszerű egyik azt a bokrot nézte ki magának másik meg meglát egy cicát usgyi
többet is esznek együtt
stb ....
majd ha felnőtt leszel akkor lehet több kutyád is de most még a szüleid "nyakán lógsz" ez a nagy helyzet ha én felnövök akk kutya TENYÉSZTŐ leszek (máltai selyemkutya , amerikai cocker spnai + lesz egy keverékek is menhelyről)
gondold át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!