Miért akarta a szuka kutyám megdugizni a szomszéd hím kiskutyát?
Tüzel, dehát az azért durva, hogy szuka létére beáll mögé és úgy csinál, mintha épp meghúzná frankón. :DD
Foxi - havanese keverék.
meghúzná frankón..ahha a kutyád domináns,veled szemben meg hatalmas pofátlanság hogy megteszi a jelenlétedben ezt hiába nem rajtad "gyakorolja" a dominanságot.
Attól hogy cuki kiskutya bekéne tartani a falkavezérségi dolgokat,nem elkényeztetni azt a kutyát.
olvass utána google-ba!
Épp mentem át a szomszédba és nem látta, hogy látom (van nekik hagyva egy rész, ahol át tudnak járni egymáshoz).
Aztán rászóltam, hogy mi a jó k*rva anyját csinál és hazaszaladt.
De amúgy tök vicces volt. :DD
1. épp tüzel a kutyád és hagyod hogy átjárkáljon a kan kutyához? Gondolom nem akarsz szaporulatot.
2. Kutyádban most tombolnak a hormonok,domináns volt a kannal,ennek nincs köze a szexhez.
Bár nekem ez nem vicces,inkább idegesítő.
"De amúgy tök vicces volt. :DD"
Napi felelős kutyatartó rovatunkat hallották. Viszont hallásra!
Elképesztő hogy 2012-ben még mindig tartanak ugy emberek kutyát hogy alapvető dolgokkal, fogalmakkal sincsenek tisztában.
Eszik-sz@rik-tutul, azt jó van, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!