Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hosszú szőrű kutyámat szeretné...

Hosszú szőrű kutyámat szeretném majd befedeztetni, honnan tudjam h mikor tüzel?

Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 16:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Na de minek? Ha meghal a kutya, akkor veszel majd másikat. Különben meg a kutya csak kis ideig neveli a kölykeit, nem évekig. Más kérdés persze, ha minden évben vemhes...de hát ez van, kutyasors, tudjátok. :))
2012. szept. 26. 19:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Yorkshire terrier, tenyészszemlés, csak hosszú a szőre és neki semmi látszata nincs ha tüzel mert takarítja maga után, és a hosszú szőr miatt a péra megdagadása sem látszik.
2012. szept. 26. 19:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de ugye a tenyésztője tud arról, hogy mire készülsz? Mert elvileg értesítened kellene, de legalább minimum etikus lenne.

Egyébként miért nem kérdezed meg a tenyésztőjét? Biztosan adna tanácsot.

2012. szept. 26. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
26%

Most komolyan kérdezem (nem trollkodás): Minek kellene tudnia a tenyésztőjének? Eladta a kutyát, szóval semmi köze hozzá, hogy a gazdi mit csinál a kutyájával.

Ti itt mind ilyenek vagytok? :D

2012. szept. 26. 20:15
 15/21 anonim ***** válasza:
56%

Hiába nem akartad, hogy trollkodás legyen, mégis az lett. Mi az, hogy azt csinál vele amit akar? Ha egy ilyen kvalitású ember be akarná fedeztetni az én tenyészetemből származó kutyát, minimum fel lennék háborodva. Mondjuk tőlem biztos nem is kapott volna.

Egyébként, mi úgy vettük a kutyánkat, hogy a szerződésben benne foglaltatik, hogy fedeztetés esetén a tenyésztőt értesíteni kell.

2012. szept. 26. 20:25
 16/21 anonim ***** válasza:

És nem tudod megnézni? :)

Felborítod a kutyát, széthúzod a szőrt és voilá, meg tudod nézni...

2012. szept. 26. 20:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Bírom ezt az oldalt. Engem figyelmeztettek a modik, hogy még egyszer törölni kell egy válaszomat, akkor akár ki is tilthatnak az oldalról. És az ilyen 70%-oshoz hasonló kötözködő idiótákat mi a szarért nem törlik azonnal? Ha nem lennének ilyen gyökerek az oldalon, akkor senki nem kezdene el velük vitatkozni, és nem jönnének ilyen "fenyegetések", hogy kitiltanak. Én soha senkinek nem írtam trollkodásból, mindenkinek normálisan válaszoltam. De ha már az ilyenek megengedhetik maguknak, hogy trollkodjanak, akkor én is megengedhetem magamnak, hogy szóban megvédjem magamat vagy az állatokat.
2012. szept. 26. 21:32
 18/21 anonim ***** válasza:
ez nem a "mini és extra mini yorkis" kérdése? :)
2012. szept. 27. 00:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem, ez a normál standard méretű yorkshire terrieres kérdése. Igen jó tenyészetből van, először szeretném fedeztetni, ezért vannak kételyeim de látom ez az oldal nem erre való. Igen, természetesen tud róla a tenyésztő mert tenyésztésre vettem. Ja, és egyik válaszoló, ne aggódj, garantáltan én sem vennék tőled kutyát, így ettől nem kell tartanod, az enyém külföldről van.
2012. szept. 27. 14:23
 20/21 anonim ***** válasza:

1. A körülményeket leírhattad volna részletesebben, akkor sok embert megkíméltél volna a szájtépéstől.

2. Ahelyett hogy itt kérdezgeted idegen emberektől, inkább hívtad volna fel a tenyésztőt és tőle érdeklődted volna meg. Nem hiszem, hogy röhögve rádcsapta volna a kagylót.

3. (ez főleg a trollkodónak) Tudod, az elhivatott igazi tenyésztők nem úgy passzolgatják le a saját kutyáik kicsinyeit, mint valami kirakati tárgyat, hogy elviszik és jónapot. Egy nagymama is érdeklődik az unokái után, pedig nem ő szülte és nevelte őket, pedig ennyi erővel neki se lenne semmi köze a gyerekekhez. Remélem kapizsgálod, bár tudom, nehéz olyan dolgot kérni egy embertől, amire képtelen.

2012. szept. 27. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!