KissAnikó kérdése:
Szülés után mikor tüzel a kutya?
Figyelt kérdés
Most szült a kutyánk, de van mellette 1 kan is (természetesen elzárva egymástól), arra lennék kíváncsi, h szüléstől számítva mennyi idő múlva fog tüzelni? Jó lenne tudni, mert nem szeretnénk több kis kutyát. Köszi a válaszokat.2012. szept. 5. 10:28
1/12 anonim válasza:
Szia!
Általában a kicsik 4 hónapos korában tüzel majd, tehát az előző tüzeléshez képest 6 hónapra. Mondjuk tudni kell, a tiéd mennyi időnként tüzel, de általában a kutyáknál 6 havonta van tüzelés/kistestűeknél szinte mindegyiknél, a nagyobb testűek van, hogy ritkábban tüzelnek, van amelyik csak 1x egy évben/. Tehát isdmerned kell a kutyádat, és akkor ki tudod számolni, kb. mikorra várhatod.Amennyiben nem tudnád az előző tüzelést, a szüléstől számolj vissza 63 napot:)
2/12 anonim válasza:
Szerintem ivartlanitsd, mert hiába van elkeritve a kantól, egy másik bemászhat és megvan a baj! Akkor legalább együtt lehetnek, és nem is lenne több kiskutya. Az én szukám volt, hogy szülés után 3hónap múlva megint tüzelt. De én ivartalanitottam. Nem bántam meg!
3/12 anonim válasza:
A legbiztosabb megoldás, ha ivartalanítod valamelyik kutyát.
4/12 A kérdező kommentje:
A lány faj tiszta német juhász, a fiú pedig uv nem szeretném még ivartalaníttatni, mert később kellenének a kölykök, csak hagyni akarok neki időt a 2 terhesség között. köszi a válaszokat :)
2012. szept. 5. 13:27
5/12 A kérdező kommentje:
azt kihagytam, h eég rosszhelyre szült (a pine lejáróhoz, ahová nagyon tűz a nap) mikor lehet majd biztonságosabb helyre vinni a piciket?
2012. szept. 5. 14:35
6/12 anonim válasza:
Már most átviheted a kölyöket, nem lesz bajuk.
7/12 anonim válasza:
ha később kellenek kölykök, akkor meny ki a menhelyre. A kutyának nagyon megterhelő az ellés. Nem fog sokáig élni. De ha rosszat akarsz neki, akkor gondolj csak magadra!
8/12 A kérdező kommentje:
olyat olvastam, h ha elvisszük onnan, akkor el fogja dugni őket előlünk...
7es ezekszerint nem is szeretnél gyereket, mert akkor neked vagy a párodnak rövidebb lesz az élete?
2012. szept. 6. 08:37
9/12 anonim válasza:
úristen! Te ezt komolyan kérdezteed? Ember meg kutya az más! :@
10/12 anonim válasza:
az ember azért akar gyereket, mert akarja! A kutya meg nem azért mert akar, hanem mert van egy felelőtlen gazdája, aki nem vigyáz rá! Ösztönösen neveli fel őket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!