Mi a különbség a pekingi pincsi és a palota pincsi között?
Tegnap vettem 1 pekingi palota pincsit és azt mondta a gazda,hogy annyi a különbség,hogy neki nem olyan nyomott az orra mint a simma pincsinek...Probáltam utánna nézzni de nem ment
Kérlek segitsetek
Köszi S.O.S

Boccsa de én magamból indulok ki...
Körülbelül teljes éven keresztül gondolkodtam mérlegeltem, kutakodtam, mire megtláltam a szerelmemet egy menhelyen. Pedig hányszor találkoztam ez alatt az egy év alatt kínálkozó lehetőségekkel... Nekem is az első kutyám. Ő is keverék.
Nekem úgy jött le, hogy fajtiszta kutyus volt a fejedben, csak adódott a lehetőség, átvertek. Nem kétlem, h szeretni fogom, de túl sokan vannak, akik így vásárolnak kutyát. Tegnap láttam egy pincsit, holnap körülnézek a neten, holnapután megveszem, elhozom. Jövő héten kiderül, hogy semmit sem tudok a kutyákról, szétszedte az ágytakarómat, jövő hónapban irány az illatos.
Akinek nem inge ne vegye magára, akinek meg inge úgyse jön ide. Hova fújjam ki a keserű dühöt, amit az ilyen kutyatartók iránt érzek, ha nem ilyen fórumokra? :P

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!