Ha testvérek párzanak akkor a kölykök tuti betegek lesznek?
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek a döntésben. Közben felhívtam három állatorvos így ismeretlenül, kikértem az ő véleményüket is hogy biztosra menjek. Mind a három ugyanazt mondta mint ti itt legtöbben, hogy nagyon nagy az esélye az idegrendszeri problémának, csakúgy mint a testi deformitásoknak, betegségeknek. Megszakad a szívem ezekért a kiskutyákért, nagyon dühít amit a szomszéd tett. Azóta prtóbálom győzködni őt legalább a szuka ivartalanításáról, eddig hasztalanul:(
Viszont a 10 hónap alatt mióta a kutyuk itt vannak (most múltak 1 évesek) teljesen beleszerettem a német dogba, tündéri értelmes, aranyos, barátságo jószágok, még úgyis hogy a szomszéd kb vacsorát adni jár ki hozzájuk (ételmaradék vagy Chappi). Eldöntöttem, hogy nekem ilyen kutya kell, de csakis megbízható tenyésztőtől. Ha tudtok nekem megbízható német dog tenyésztőt és egy körülbelüli árat mondani, azt nagyon megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!