Szerintetek milyen fajta kutyák lehetnek?
Figyelt kérdés
talált kutyusok, még pár naposan fogadtuk be őket, cumiztattuk, pisiltettük, büfiztettük őket, és ilyen szépen megnőttek! kb fél kilogramm lehet a súlyuk és most két és fél hónaposak körülbelül.
2012. szept. 24. 22:32
1/9 anonim válasza:
Csak tipp de talán jack russel terrier lehet benne.
2/9 A kérdező kommentje:
a világos színű az kislány, a sötétebb az fiú, a sötétebbnek most elkezdett visszakunkorodni a füle! én ilyet még csak macskánál láttam.. kutyánál még nem.. pedig láttam már pár fajtát!! :S :D
2012. szept. 24. 22:43
3/9 anonim válasza:
Én csivavát látok bennük.
Nagyon édesek!
4/9 Hovarju válasza:
szerintem csivava keverékek. Nagyon aranyosak.
5/9 anonim válasza:
csivava és német törpe pincser beütésűek szerintem
6/9 anonim válasza:
Esküdni mernék, hogy Jack Russel-Csivava.
Tünemények! :)
7/9 anonim válasza:
Minden elismerésem a tiétek! Gyönyörű, egészséges kiskutyák, hála nektek! Amúgy szerintem is jack russel és csivava keverékek. Nagyon szép keverékek.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is jack russel és csivava keverék.Tündériek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!