Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Panelban lehet kutya vagy...

Panelban lehet kutya vagy valamilyen háziállat?

Figyelt kérdés
pl Csepelen
2012. szept. 24. 14:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de édesanyámnak velem együtt 3 gyereke van, mégis utálja a bömbölő kölyköket...Attól, h valakinek gyerek lesz, még nem fogja megszeretni a bőgőmasinákat.
2012. szept. 24. 18:56
 22/26 Hovarju ***** válasza:

Én sem kérdeztem meg a szomszédokat, hogy tarthatok-e kutyát.

Nálunk a lépcsőházban és a közvetlen szomszédban is voltak/vannak kutyák. Velem szemben egy házaspár lakik két kutyával és két kis gyerekkel. Ha nincsenek otthon a gazdák, a kutyák egész nap ugatnak, vagy vonyítanak, ha otthon vannak, akkor meg a gyerekek bömbölnek.

Az én kutyám csendben van és szerencsére nem ugat vissza a szemben levő kutyák ugatására.

A szomszédokat nem ugatja. Ha idegen jön és itthon vagyok, akkor jelez, de ez csak egy-két vakkantás.

Ha nem vagyok itthon egyáltalán nem ugat. (a szomszéd néni mondta, aki egész nap itthon van, hogy nem hallja ugatni a kutyát)

2012. szept. 24. 19:01
 23/26 anonim ***** válasza:
Nekünk is panelban van kutya. Mielőtt elhoztuk, reggel becsöngettem a szomszédokhoz, (mi 3-an vagyunk egy emeleten),és mondtam, hogy kiskutyánk lesz, és előre is szeretnék elnézést kérni ha nyüszög meg ilyesmi, mert hát ugye csak kicsi. Aztán telt az idő, kutyu nőtt. Egyszer halottam, hogy a két szomszédom beszélget, hogy a kutya ugat. Én erről ugye nem tudtam, mert amikor nem vagyok otthon akkor nem tudom mit csinál. Végül sikerült megbeszélni a dolgot a két szomszéddal, és kiderült, hogy valóban ugatott nagyon a kutya, de csak akkor az egyszer, mivel a mellettünk szomszéd porszívózott.:)Kutyu meg nem bírja a porszívót, ráadásul még kicsi volt, és levágott egy negyedórás vonyításos hisztit. Aláírom, ha rákezdi a vonyítást, na az rohadt hangos:) Azóta megszerettük a porszívót, megtanultuk, hogy itthon nem szabad ugatni, és mivel megbeszéltük a dolgot a szomszédasszonnyal, így vele is sokkal jobban jóba lettem. Szerintem ha lehet, és olyan a szomszéd, akkor meg kell beszélni a gondokat, meg a mutogatásokból meg egymás mellett elbeszélésből csak még rosszabb lesz. Persze vannak olyanok akikkel sajnos nem lehet. Szerencsére a mi szomszédaink nem ilyenek. Szóval igen lehet tartani panelban kutyát.
2012. szept. 26. 10:21
 24/26 A kérdező kommentje:
na ha mostmár mindenki kivitázta magát, elárulom, azért tettem fel ezt a kérdést, mert albérletbe költözöm, egy bizonyosba, barátnőm is szeretne de csak kutyástul, és nem igazán szeretnék egy idegen kutyával hálószobán osztozni.
2012. szept. 26. 12:33
 25/26 anonim ***** válasza:
Az albérlő is engedi a kutyát? Mert ő mondhat nemet...És nem feltétlenül kell a hálószobán osztozkodni. A kutya oda megy be, ahová beengedik.
2012. szept. 26. 12:42
 26/26 A kérdező kommentje:
2 kisszoba foglalt, bnőmmel közös lenne a nagyszoba és ő neki a kutyával kell aludnia
2012. szept. 26. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!