Milyen fajta kutya lenne a megfelelő?
Esetleg magyar vizsla, nagyon szeretheto, imád mozogni, és nagyon tudja magát simogattatni,
Bár nem olyan nagytestu, de nem is kicsi kutya, könnyen tanul, de néha tud rosszalkodni, bár szerencsére eléggé szofogado
Volt németjuhászunk, az nem kapart, de szeretett szökni, bár vele nem sokat sétáltunk, lehet ez volt a baj
Tanulékony az is, nem hiába látni oly sok helyen :)
A vizsla sajnos már kaparósabb, nem tudom mi okból
Személy szerint kedvencem a labrador, még sosem volt, így nem tudom milyen kutya, de nagyon szép az biztos
Amire érdemes figyelni, hogy bármelyiket is választod, azok közül is nagyon meg kell választani
Tesóm most kapott egy vizslát, és választhatott 3-4 darab közül, és a lehető legszebbet választotta
Van amelyik túl vékony, vagy szemre láthatólag is túl pici
Németjuhászokból is van amelyiknek a szőre nem olyan szép szerintem.
én az óriás uszkárt javaslom:
különleges,nem jön szembe veled mindennap az utcán,rettentő intelligens,könnyen tanítható elég erős mozgásigénnyel,és hatalmas szívvel:) Szőrápolása igényel munkát,kozmetikába kell vinni és hetente többször kifésülni,ezen kívűl tökéletes lenne számodra:) És különleges,én pl élőben még nem láttam uszit óriásban.
Úristen választani se tudok. Köszönöm a válaszokat :D
Igen lehet a menhely mellett döntök. Nem is kell fajtiszta. Azt hallottam vagy olvastam, hogy sokkal odaadóbb kutyusok a menhelyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!