Ez milyen fajta kutya?
Már több helyen is láttam ilyen fajta kutyát,a testvérem meg ilyen fajtájú kutyát szeretne.Tehát az már biztos hogy nem keverék.De akkor milyen fajta? [link]
Köszi a válaszokat!
Köszi de a válaszotok több okban is hibás
1:A testvérem már nem velünk lakik.És tudja a fajta követelményeit.Csak r@hadt messze lakik,és nem ér rá most hogy megkérdezzem a fajta nevét tõle.Azért itt tettem fel a kérdést.Már töbször is elmondta a kutya nevét csak mindig elfelejtettem.
2:Szerintem tudunk bánni a kutyákkal,ugyanis nem volt és nem is lessz olyan idõszak amikor nem volt kutyánk.
3:Minden kutyánk nagyobb volt ennél a kutyafajtânál
4:A kennelbe való tartás az szerintem állatkínzás -.-
5:Nem egyszer volt úgy mond ,,hiperaktív" kutyánk.A mostani kutyánk is kicsit stikkes(nem bánt senkit,csak furi,de aranyosan furi)
6:Nem kéne olyat feltételeznetek,ami nem igaz -.-
Az utolsó elöttinek:
Az utolsó mondatodat nem gondoltad át rendesen.Nem rég halt meg az eggyik kutyánk 16-éves volt.És még ilyen öreg kutyának is mindannyian imádtuk.Szóval szerintem pontosan tudom hogy eggy kutyát élete végéig szeretni kell (sõt,még most is szeretjük).Ja,és nem ilyen palota pincsi volt,hanem ennél a kutyánál kb: 1,5-2-3-szor ekkora
Pff
Most hogy jobban megnézem a kutya méreteit..........nem 3-szor ekkora.............hanem vagy 7-8-szor.......ha nem többször
mi van??? a kennel miért állatkínzás? a kennel az a tenyésztő megnevezése attól még ő ágyban párnákon is tarthatja a kutyát
2 kennel van itthon= 2 tenyésztő foglalkozik Magyarországon a fajtával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!