Klikkeres séta?
Szerintem ahogy kényelmes :D Mondjuk én úgy fogom a pórázt, hogy jobb kézben a póráz vége, magam előtt átvezetve a ballal is fogom.
Azt hiszem a jobb kezemben lenne a klikker, jutifalat meg...valahol:) Legyen a bal zsebedben, a kutyához közelebb, és olyan zsebbe tedd, ahonnan könnyű kivenni.
Nekem általában a klikker a jobb kezemen lóg, ha séta közben használom, akkor általában nem a hüvelykujjammal nyomkodom, hanem a tenyerembe rejtem és a kis ujjammal (nyomógombos, így nem túl nehéz). A jutalomfalat szintén a jobb kezemben, amit a jobb oldalamon lévő tartóból veszek ki, de 1-2falat általában mindig van nálam, így nem kell kotorászni. Póráz meg a bal kezemben, de olyan is előfordult nem egyszer, hogy ráakasztottam a jobb csuklómra és a ballal csak korrigáltam.
Ha menetelést gyakoroljuk városban, akkor a póráz a jobb kezemben, a klikker szintén, de a jutalomfalat a balban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!