Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja ezt? Fél?

Miért csinálja ezt? Fél?

Figyelt kérdés

Van egy két éves palotapincsim és régebben kijárt az utcára meg bement a garázsba.Mindig oda mentem elé álltam, mutattam az ajtó felé és mondtam neki hogy "Kifelé!" Nem igazán kapcsolhat hozzá semmi rosszat de amikor ezt csinálom vagy csak mutatok, behúzza fülét farkát és eliszkol aztán lefekszik valahol.

Lenne még kérdésem:

Mikor futok akkor fut velem és ha egy kicsit nagyobbat dobbantok akkor lefekszik elém a hátára. Miért csinálja ezeket?

2012. szept. 21. 16:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem túl erős az idegrendszere vagy valami rossz élményt köt hozzá, fél tőled, nem a legjobb a kapcsolatotok. Jelenleg ennyit tudok mondani, ezekből valamelyik.
2012. szept. 21. 16:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!! A kapcsolatunk nagyon jó a lehető legjobb, tőlem szerintem nem igen félhet. Esetleg érzékenyebb lehet de nem mondtak nekünk semmit 2éve hogy bármi baja lenne.
2012. szept. 21. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Pedig az hogy a dobbantás miatt hátára fordul (behódol neked) azt jelenti hogy fél tőled. Nem feltétlen kell hozzá hogy rossz élménye legyen veled kapcsolatban, gyenge az idegrendszere (ami nem túl jó).
2012. szept. 21. 16:41
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

És az lehet hogy amikor nálunk vannak mindenki úgy zavarja el (hiába mondom hogy ne mert úgyis ott van ahol én) hogy toporzékol, tapsol és mondja neki a magáét?..kedves szomszédok...

2012. szept. 21. 16:47
 5/8 anonim ***** válasza:
már ne haragudj, de ha zavarja őket a kiskutya, akkor kérjenek meg téged, hogy tedd el. Én biztos elküldeném melegebb éghajlatra őket, ha az én kutyámat zavargásznák.
2012. szept. 21. 17:00
 6/8 A kérdező kommentje:

De nem tudom csak úgy "eltenni" szegényt.

Már mondtam hogy csak az jöjjön akit nem zavar a kutya mert nem fogom csak azért bezárni mert valaki jön. Meg nem hiszem hogy nagyon zavarna de ha kirakom az udvarra én érzem rosszul magamat. Jöjjenek akkor amikor nincs itthon.

A kutyus itt lakik akkor elvárom hogy alkalmazkodjanak vagy ne is jöjjenek...csak a szomszédnak szabad átjárása van az udvarba.

Amúgy a nagyot elzárom de a 3 kicsit nem.

2012. szept. 21. 17:06
 7/8 kalmj ***** válasza:
Egy ilyen pici kutyának nehéz nem félni. Vagy behódolós, vagy agresszív lesz. Az se jó, nem véded meg az ismerősöktől. Vagy tartsd szorosan magadnál, vagy igenis csukd félre. Lehetőleg ne parancsolj rá, mutasd meg, hogy mit akarsz tőle.
2012. szept. 21. 17:07
 8/8 A kérdező kommentje:
oké köszi!
2012. szept. 21. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!