Miért nem szeretik a keverék kutyákat?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy nem kutya és ez zavaró pedig kutyák.2009. aug. 1. 17:25
21/24 anonim válasza:
Csak annyi hogy a keverékek általában nem olyan szépek, és egyáltalán nem lehet megállapítani mekkora lesz, myilen lesz a személyisége, stb...
Kivéve persze ha két fajtisztábol van.De ha pl. menhelyi kölyök keverék akkor honnan a csából tudod hogy myilen lesz?? ha nagyon tervezgetős avyg, úgy akarsz kutyát venni meg egyebek akkor csaknem veszel egy keveréket, mert nemtudod mekkora lesz stb, már mondtam.
22/24 anonim válasza:
Ezért ez nem igaz hogy a keverékeknél nem lehet tudni mekkora lesz. Én az utcán találtam egy kb 1-2 hónapos keverék kutyust és az orvos a jellemvonásaiból megmondta hogy közepes termetű lesz. Aki ért hozzá az megtudja állapítani. Amúgy én is keverék párti vagyok.
23/24 anonim válasza:
Nem azon múlik, hogy XY boldog őse annak a fajtatiszta kiskutyának hány dijat nyert, vagy "csak" keverék, hanem azon, hogyan szocializálódik? Vagyis te magad hogyan neveled? Megtanulja a szobatisztaságot, a pórázon járást, illedelmes viselkedést (beszélgető barát nadrágszára nem a fa törzse, nem pisili le), nem harapja meg a gazdit, elfogadja, hogy ő a falkavezér (ha nem, rá kell kényszeriteni) és sok más.
24/24 anonim válasza:
Azért, mert azok az emberek nagyon buták, ugyanis ez pont, hogy fordítva van, a keverék az IGAZI kutya, a többi csak génmanipulált mutáns hasonlat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!