Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem szeretik a keverék...

Miért nem szeretik a keverék kutyákat?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy nem kutya és ez zavaró pedig kutyák.
2009. aug. 1. 17:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Csak annyi hogy a keverékek általában nem olyan szépek, és egyáltalán nem lehet megállapítani mekkora lesz, myilen lesz a személyisége, stb...

Kivéve persze ha két fajtisztábol van.De ha pl. menhelyi kölyök keverék akkor honnan a csából tudod hogy myilen lesz?? ha nagyon tervezgetős avyg, úgy akarsz kutyát venni meg egyebek akkor csaknem veszel egy keveréket, mert nemtudod mekkora lesz stb, már mondtam.

2009. aug. 2. 23:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Ezért ez nem igaz hogy a keverékeknél nem lehet tudni mekkora lesz. Én az utcán találtam egy kb 1-2 hónapos keverék kutyust és az orvos a jellemvonásaiból megmondta hogy közepes termetű lesz. Aki ért hozzá az megtudja állapítani. Amúgy én is keverék párti vagyok.
2009. aug. 3. 01:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem azon múlik, hogy XY boldog őse annak a fajtatiszta kiskutyának hány dijat nyert, vagy "csak" keverék, hanem azon, hogyan szocializálódik? Vagyis te magad hogyan neveled? Megtanulja a szobatisztaságot, a pórázon járást, illedelmes viselkedést (beszélgető barát nadrágszára nem a fa törzse, nem pisili le), nem harapja meg a gazdit, elfogadja, hogy ő a falkavezér (ha nem, rá kell kényszeriteni) és sok más.
2009. aug. 3. 13:43
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért, mert azok az emberek nagyon buták, ugyanis ez pont, hogy fordítva van, a keverék az IGAZI kutya, a többi csak génmanipulált mutáns hasonlat:)
2022. szept. 11. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!