Miért nem szeretik a keverék kutyákat?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom hogy nem kutya és ez zavaró pedig kutyák.2009. aug. 1. 17:25
11/24 anonim válasza:
Az a baj, hogy kevés a valódi tenyésztő, sok viszont az ideggyenge, beteges kutyákat szaporitó üzleti vállalkozás. Az én kutyám közepes termetű snaci keverék, a legokosabb, leghűségesebb társ. A szomszédéké yorshire terrier, álladóan ugat, nyüszit, néha vonit, remeg, ha kiviszik az utcára. Egyszerűen szánalmas, de FAJTATISZTA, törzskönyve is van.
13/24 anonim válasza:
Én keverékpárti vagyok. Sokkal hűségesebbek, ellenállóbbak, kevésbé fogékonyak a betegségekre, mint fajtatiszta társaik. Bár minden kutyát imádok.:D
14/24 anonim válasza:
Egy keverék miért lenne hűségesebb, mint egy fajtatiszta? Ez azért hülyeség.
15/24 anonim válasza:
nekem úgy tűnik, mintha a válaszolók fajtatisztáknak csak a szobacirkálókat gondolnák...De ott vannak pl a nagytestű fajták, és a magyar társaik is...
16/24 anonim válasza:
Nekem is úgy tűnik. Úgy látszik most divat utálni a szobakutyákat:(
17/24 anonim válasza:
ez az egyik, h úgy tűnik divat imádni, meg a nagy testűeket kifelejtik a fajtatiszták közül.
18/24 anonim válasza:
bocs, divat utálni :D
Nagyon én sem rajongom értük, de problémám sincs velük. Legyen megnevelve és kész.
19/24 anonim válasza:
Nekem 2 szobacirkálóm van, az egyik már 10 éve hű társam, a másik 7 éve (bolognese és havanese). Imádom őket, nekem ők a legédesebbek. Ők tenyésztőtől vannak és nagyon jó az idegrendszerük. Sajnos mostanában az ilyen kutyusok 3/4 szaporítótól származó idegbeteg vagy neveletlen kutya, azért a rossz hírük, amit nagyon sajnálok, mert egy megnevelt, jó tenyésztőtől vett kistestű tökéletes társ (ahogy minden más megnevelt, jó idegrendszerű kutya az, mérettől fajtától, keverékségtől függetlenül).
20/24 anonim válasza:
Mellesleg én tényleg nem divatból vettem őket, szerencsére 10 és 7 éve még nem voltak "divatosak", nem is szaporították őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!